2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@sinek servis için hocam
-
uzmanlık teftiş servis herkesin eğitimi 2-6 nisan arası mı arkadaşlar ?
-
Sağlık raporu ile alakalı bilgi verebilecek arkadaş var mı? Nasıl olacak?
-
@dimitris açıklandı kazandın mı ona bak önce
-
Banka bu kadar buyutmeyin maaş lar dusuk a grubundan şansınızı deneyin.
-
Kaybedenler uzulmesinler.. nasiplerinde cok cok daha iyi yerler onlari bekliyor.
Gercek kaybedis eger umutsuzluga kapilip surecten uzaklasirlarsa olur. Olmadiysa daha iyisi olcaktir, sabredin ve asla vazgecmeyin.
Kazanlara da hayirli ugurlu olsun -
Arkadaslar egitimden once teklif atiyorlar mi?
-
@cka ne teklifi?
-
@cka ''İşe alım ve eğitim sürecinizde tüm duyurular ve yönlendirmeler "AkademİK" uygulaması ile yapılacaktır. Size özel kullanıcı bilgileriniz ve indirme linkleri önümüzdeki günlerde Bankamızdan tarafınıza SMS ile iletilecektir. '' diyor hocam burdan bilgilendirme yaparlar herhalde
-
Sonuçlar tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Acaba teftiş ve kontolörlükte yedeğe kalan var mı?
-
@haha Maaşı istanbul başlangıç(temettüsüz) 3100 tl. guy da ağustosta 3750 tlydi. 1 yıl dolunca temettü eklenecek gayet iyi bi meblağ o da. guy maaşını rahat buluyor temettüyle.
-
Yedek diye bir şey var mı ki?
-
@gariban-guy servis görevlileri için varmış
-
polislik guy derken bir mülakattan daha kuyruğumu kıstırıp dönme başarısı göstermiş bulunuyorum elimde bir guy yedek kaldı o da ta 80 lerde kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
Merak edenlere benimde olumsuz oldu.Şunu not edin:Bir mülakat geç aciklanirsa orda cok kisinin cani yanar.
-
@haha müthiş tavsiyeeee
-
@yilmaz_33, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@painkiller 2 nisanda egitim basladiginda ozur bekliyorum kardesim senden.
:))
-
@1umut insallah hocam
-
@neslü hocam diğer iller ne kadar peki
-
@fatoss21 tazminatın kaç tl olduğunu bilmiyorum istanbulda çalışan(servis görevlisi) kişi bana biligiyi verdi çünkü. ama büyük fark yoktur bence