2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@hazalsule ay canisi ben sivasliyim ama Kastamonu icin girecem goruselim yahu
-
@aycann geçen sene otelde her odada ütü ve masası vardı.
-
@sgkbıkkını inşallah bu yıl da öyledir. Teşekkürler hocam.
-
@aycann otel ücretli ütü hizmeti de veriyor olabilir
-
@sgkbıkkını eğer öyleyse çok iyi olur cidden
-
@miskuruntu versin de nasıl verdiği önemli değil yoksa rezalet
-
Arkadaslar benim gibi sevinemeyen var mi?Es dost akraba yüzünde.Simdide servis gorevlisi gisede olup ne yspcan diye basarimi gozardi ediyolar.Uzman yardimciligi daha iyimisde falan diye.Durumu benim gibi olanlar psikolojimi duzeltmem icin bi yardim edin
-
@zenginmemur seneye o da olur inşallah de geç. Takma kafana.
-
@zenginmemur Hocam o konuda yapacak bir şey yok.Bir ay önce uzaktan akrabalarla görüşmek zorunda kaldım bana ne zaman çalışmaya başlayacaksın diye sordular.Özetle anlattım işte kpss ye girdim iyi puan aldım şuan 5 6 kurum sınavı sonucu bekliyorum.Müfettişlik,denetmenlik,denetçilik vs. diye belirtim.Gelen cevabı aynen aktarıyorum;Oğlum dandik bir memuriyet için niye bu kadar uğraşıyorsun gir bi şirkete muhasebecilik falan yapsana.Yani biz ne yapsak zaten beğenmeyen birileri çıkıyor illaki kafana takma:)
-
@nikola-tersla servis için mi girdiniz hocam
-
@luthor evet hocam haklisin.Begenmedikleri yere atanmak ne kadar zor bir bilseler.Biz neler cekiyoruz anlasalar.Hele gecende biri ticaret falan diyo.Mantıkli dusununce hakliller aslinda ama artik oyle bir noktadayiz ki sirf bosa okudugumuzu gostermemek icin mucadele veriyoruz artik.Uzman yardimciligi sadece istanbul almadi mi?Istanbulda hayat zor deyip gecistirsemde onlarin akli gisede.
-
@zenginmemur Gerçekten bu aşamada bu tarz söylemlere kulak tıkamamız lazım.Şu an ünvandan ziyade ekonomik özgürlüğümüzü kazanmaya ihtiyacımız var.İlk bunu kazanalım ünvanda kazanırız inşallah.
-
@zenginmemur hayatlarında bir başarıya imza atamayanlar, bunu başaranlara genellikle moral bozucu söylemlerde bulunur.Sen kulağını tıka hedefe ilerle sen başardıkça onlar çatlasın:)
-
@ozgun eee cok iyi sen hangi il icin peki benim gibi mulakat saatlerin erken mi
-
@duyguuu37 ben mersin için benim saatler 12 ve 13 ama yine de sonuçta aynı salonda bekleyeceğiz:)
-
@zenginmemur hocam sizin çevrenizdeki insanların pozisyonları veya kişilikleri nasıl bilemicem tabi ama eğer ki iyi pozisyonlarda çalışan insanlarsa öyle görebilirler gişede calismayi. Şahsen benim cevremde fazla üni mezunu yok.Uzman kadrolarda çalışan da yok. Bunun etkisi var mi bilmiyorum ama bankaciliga çok değer veriolar ve saygı gosteriolar. Siz cok takmayan bence. Ulaşılmak ıstenen her hedef için illaki bir başlangıç lazım.
-
@aycann ütü yoksa gerisi düşünmek istemiyorum cidden
-
Ütü olsa bile ütü yapmayı bilmiyorum haha
-
@ceska işin bir de o boyutu var hocam ben hep çift çizgi yaparım ütü yaparken
-
@miskuruntu 1.mulakattan çıktığım gibi takimi güzelce askıya asarim bir şey olmaz hocam utuye ne gerek var