2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
arkadaşlar ben ütüyü yanımda getirmeyi düşünüyorum.
-
Degerli gorusleriniz icin sagolun dostlar.Bncede onemli olan ekonomik ozgurlugumuzu almak artık bu saaten sonra
-
@ceska otobüste çantada kırışırsa ilk gün nasil yapicaz hocam
-
@hilalp bende düşünmüyor değilim işimi şansa birakmak istemiyorum çünkü hep böyle aksilikler beni bulur..
-
Değerli arkadaşlar, gerçekten çok zor bir mesleğe adım atıyorsunuz. Ama özel bankalara kıyasla çok daha rahat ve maddi yönden iyi şartlara sahip olacaksınız. Başlangıç maaşlarının düşük olmasına çok takılmayın. 8-10 yıl sonra bir gelir uzmanının veya vergi müfettişinin maaşını ikiye katlayan paralar kazanacaksınız. Ayrıca gişe olayına gelince bir çok yerde gelir uzman yardımcılarını bir süre veznede çalıştırdıklarını belirtmek isterim. Hepiniz için hayırlısı olsun, kolay gelsin.
-
Merhaba arkadaşlar, bugun grup mülakatını tamamladım. Gereksiz strese girmeyin en zevkli kısım grup mülakatı herkese farklı geliyor konular. Önemli olan dikkatli dinleyin konuşan arkadasınızı, kimsenin sözünü bölmeden konuşmak istediğinizi belirterek konuşun. Eşyalarınızı dert etmeyen içeri bile alabilirsiniz ama tavsiyem almayın. Dikkatinizi ne poşetiniz ne çantanız ne telefon titreşimi dağıtmasın. Rahat olun o zaman daha güzel cevap verirsiniz. Envanteri dikkatli çözün 85 soru. Sonra ikinci bir yargılama kısmı va olaylar var ve çözümlerini değerlendiriyorsunuz etkili, etkisiz , çok etkili ve kısmen etkili diye totalde 25 soru. Tutarlı cevaplar verin. Yarın sabahda inşallah bireysele gireceğim. Tekrar bilgilendirme yaparım inşallah. Hepinize başarılar.
-
Tsk ederiz her sey icin bilgiler yorumlar Allah herkesin kalbine gore versin 25-26 da gircek arkadaslar mulakattan once goruselim kastomunu icin gircek arkadasim goruselim canim
-
25-26 sinda gircek arkadaslar kimler kastomunu icin gircek arkadas goruselim bide sivas icin gircek kac kisi var acaba mrk ettim :)buarada arkadaslar yazilmiski bilmiyorum hatirlayamadim demeyin yazilmis da bilmiyorsak napcaz ne dicez
-
@derya88 hocam ona kalirsa 2010 mezunuyum 30 yas hakki vermislerse sorun olarak bakmayin .ozel bi aciklama onlara yeter
-
@miskuruntu aynen bide benib
-
@secret hocam grup mülakat vakalar neydi acaba yardımcı olurmusunuz ön bilgi olsun tşk ederim
-
@clandestin grup mülakat vakalar neydi acaba hocam yardımcı olurmusun tşkler
-
@hazalsule Bilmediğinize bilmiyorum,hatırlamadığınıza hatırlayamıyorum dersiniz hocam başka ne diyeceksiniz.Bilmiyorum dersen soruyu geçerler hatırlayamıyorum dersen hatırlatırlar veya başka soru sorarlar.Burada yazılan hazırlıksız gidip her soruya bilmiyorum,hatırlamıyorum demenin olumlu bir izlenim bırakmayacağı yönündeydi.
-
-
@gökalp aynen kardeşim aynen kötünün iyisidir hele ki bu ilansız dönemde guylarda gişede calısıyor gerekirse de calısacak zaten
-
@mrvguy haklısın hocam Bi sebep söylicez artık ikna edici olur umarım
-
@gökalp hocam nasil yani simdi 10 yillik bir giseden baslayan servis gorevlisi vergi mufettisiden aylik cok mu aliyo?
-
@zenginmemur 10 yıllık çalışan şuanda Yönetmen Yardımcısıdır ve tek maaşı 4200 lira. Çift maaşları temettüsü tazminatları hariç.
-
@zenginmemur net ödenen 26 bin lira olan maaş bordrosu gördü bu gözler arkadaşlar
-
Bana komisyon 2000 brütle geçinebilecek misin diye sordu