2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
19 Şubat günü mülakata gelen kapalı bir bayan vardı. Ailesiyle gelmiş. Önce kardeşi takım elbisemin üstüne oturdu. Ben aval aval bakarken kardeşini uyarsın diye kendiside valizimi ayağıyla ite ite ulu ortaya sürükledi. Sonra bekleme salonunda 20 Şubat günü bağıra bağıra telefonla konuşan saygısız andavala iki çift lafım var; Sana o görgüyü verene yazık. İnşallah bu yazıyı okuyorsundur ve umarım elenirsin. Seninle aynı havayı solumaktan tiksiniyorum. Aynı ülkede yaşayıp senin gibi bir görgüsüzle aynı mülakata girdiğim için üzülüyorum.
-
@aspirin hocam kusura bakmayın güldüm ama geçmiş olsun gerçekten
-
@essra23 Hocam şaka gibi yav xD
-
@aspirin hocam kusura bakmayın muhtemelen anlatmadığınız başka şeyler de var ama ciddi olamazsınız sadece görgüsüz diye birine umarım elenirsin mi diyorsunuz!?
-
Benim yarın 12 de grup mülakatım var kaçta otelde olmam lazım arkadaşlar.
-
@paretooptimal 12de olun ama 12de başlamaz hemen
-
@aspirin hocam geçmiş olsun, bu tiplere ben de kıl oluyorum. Umarım iş sürecinde falan karşılaşmayalim bunlarla. Hayatı zehir eden, insanı kanser eden umursamaz saygısız kimlikler.
-
@issiziktisatci kişilik testi falan diyorlardı ya hocam öncesinde değil mi o
-
@paretooptimal hocam onun sırası belli olmuyor ya grup mülakatı önce ya envanter ama 12den sonra başlayacagı kesin ikisi için de
-
@fb öğretmenlik mülakatında arkadaşımla mülakatta hiç ilgilenmemişler hatta onun cevaplarını dahi tınlamamışlar, ondan önce mülakata girenler hep gülerek çıktığı için morali bozulmuş umudunu kırmıştı, ama sonuçlar açıklandığında 90 puan aldığını öğrendi ve şu an 1 yıldır meleğini yapıyor, moralini bozma kardeşim belki de motivenin düşüp düşmeyeceğini ölçmüşlerdir
-
@marshallkeyness umarım dediğiniz gibi olur sağolun.
-
@caglarr Daha çok şey söylerimde burası yeri değil kardeş.
-
@falanfilan Ben bununla aynı ülkede yaşadığım için vallahi o gün tiksindim hocam.
-
@aspirin haklısın, umarım hem mülakattaki hem sosyal medyadaki bütün edepsizler elenir dostum. başarılar
-
@aspirin onlar tükenmez malesef, karşımıza çıkmasınlar yeter hocam
-
arkadaslar 14 15 mulakta gırenlerın once acıklanma gıbı bir durumu varmı veya hepsi aynı andamı acıklanır herhngi bir bılgınız varmı bu konuda?sımdden herkese basarılar
-
@issiziktisatci evet arkadasım bende cok merak edıyorum kımısı erken acıklancak dıyor ıst,kımısı aynı anda acıklancak dıyor merak edıyorum bende
-
benden önce girenin 21 ingilizce doğrusuna ne kadar iyi yapmışsın demişler benim 27 doğrum vardı neden bu kadar düşük dediler
-
@has37 hiç duyumda yok yahu
-
@crnm benim 37 idi. Takdir ettiler