2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@onuralp1903 teşekkür ederim kardeşim
-
@sehri-emin hocam havaalanı içinde genel müdürlüğün önünden taksiye binip otelin oraya geçiyorsunuz10-12 tl yazıyor daha sonra da havabus a binip 30-45 dkya havaalanında oluyorsunuz havabusta 10 tl
-
Aklıma gelmişken şunuda söylim biletinizi aldığınız şirket erken gitmeniz dahilinde biletinizi 4 saat önceki uçuşa kadar çekebiliyor eğer önceki uçuşlarda yer varsa. Ben havaalanında o kadar çok bekledim ki tüm bildiklerimi yazmak istedim
-
Grup mulakatina yetisemeyip de baska grupla girebilen oldu mu ? Cok merak ettigim bi konu bilen yazarsa sevinirim
-
@fatoss21 teşekkür ederim hocam
-
@sehri-emin benim 8deki mülakatımda 10.30da bitmişti işim biletim de 21.30daydı. O gün oyalandım iş çıkış saatine kaldım cuma trafiği olduğu için kalabalıktı ama gene de erken geldim uçak saatimi erkene aldılar. Ama benim anadolujetti, pegasus bileti olan birine yapmamışlar
-
Arkadaslar merhaba;diploma degil de e devletten mezun belgesi gotursek olur mu bu sekilde giren oldu mu?
-
@duyguuu37 e devletten alınan mezuniyet belgesini kabul eden kuruma pek rastlamadım ama halkbank kabul eder mi bilemiyorum.
-
@burcuburcu anladim hocam ben riske atmayim o zaman diploma isini halledeyim
-
@duyguuu37 aynen
-
@duyguuu37 mezun belgesi yeterli hocam diplomaya gerek yok ben geçen hafta girdim mülakata ve mezun belgesiyle gittim
-
@duyguuu37 ben e devletten alıp götürdüm sıkıntı yok.
-
@meltem_90 hocam yardımcı oluyolar benm tecille ilgili sorun vardı halledip geldim ama 5 e kadar gelirsin grubun geçerse dahi seni başka bi gruba ekleriz demişti ordaki görevli yani yardımcı oluyolar genelde.
-
@gonzaloluca @irmak oyle mi, o zaman ugrasmayim ben e devletten alayim cok tesekkur ederim
-
@ömrdmr çok tesekkur ederim bende diplomayi oyle yapayim o zaman ya da aslı gibidir gotursem
-
@duyguuu37 hocam sorun olmuyo e devlette kabul ediliyo aslı gibidirde kabul edilir zaten sadece bakıyolar almıyolar yani o yüzden rahat olabilirsiniz .
-
Arkadaşlar ben aydın için girdim ayın 21 ve 22 sinde ankara ile birlikte oldu mülakat bu arada watsap grubuna katılmak istiyorum kim biliyosa ilgileniyorsa yardımcı olursanız çok teşekkür ederim şimdiden bütün arkadaşlara başarılar dilerim
-
@duyguuu37 benim günümde diplomasını getiren 3 5 kişiden fazla değildi hemen herkes e devletten çıkarıp getirmişti
-
İnsan bi başvuru ekranınındaki yazıyı okur arkadaşlar ya :
Mülakata Gelirken Getirilmesi Gereken Evraklar:
1- Nüfus Cüzdanı ya da Ehliyet Aslı
2- Lisans Diploması/Geçici Mezuniyet Belgesi (Aslı veya E-Devlet'ten alınan Mezun Belgesi)
3- Erkek adaylar için Terhis/Tecil/Muafiyet Belgesi veya E-Devlet'ten alınan Askerlik Durum Belgesi -
Bir grupta da 7.500.000nasıl okunuyor diye sorulmuş gerçekten insan hayret ediyor.