2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiziktisatci bu tur seyleri her zaman okurum arkadasimbunu da okudum tabiki,sadece hic bir kurum mulakatinda gecerli olmadi hatta cogu a grubu kadro icin " basvuruda" bile diploma goturduk,halk bank da maglum degisiklikler olup oldu kestiremedim,evden ayri yerde olunca da sormak istedim,merak etmeyiniz okumus bir cahil degilim o yaziyi bir kac kez okudum sadece bu sebeblerden oturu sordum,sormak sizin yaptiginiz yargisiz infaz dan evladir,iyi geceler.. Cevap veren herkese tesekkur ederim
-
@issiziktisatci size biraz hoşgörü tavsiye ediyorum,zira insanlar bu surecte emin olsalar bile danismak istiolar,bilin ki o sayiyi bir universite mezunu okuyordur,cok arkadasim emin olmasina ragmen boyle rakamlari sordular bana da,beşer bu sasmaya karsi bir tedbir bir teyit almak istenio
-
@ceska arkadaslae ben bunlari hic anlamadim.acikcasi hic basmadi kafam kamu mezunuyum isletme gormedigimden.
-
@mrvguy gerci ben forumda yazilan olaylardan nasil bi cikarimda bulunacagimizi anlamadim.daha mualaka girmedim.ve ciddi sekilde gerildim.
-
Arkadaşlar bir kaç şey söylemek istiyorum.
Stresli ve gergin bir süreç yaşıyoruz. Bu konuda aynı fikirdeyiz ama gerçekten sabırsız ve tahammülsünüz. Benim mülakat anımda adın şu isim deseler derdim ki sakin biriydim. Ama içinde bulunulan atmosfer etkiliyor. Tc mi unuttum. Yani sayı okumamak gayet normal insanız. İçinde bulunduğumuz işsizlik bizi her konuda tereddüte götürüyor. Çeşitli şeyler yaşamış olabiliriz ama gereksiz tartışmayalım. Evet bazı insanlar mülakat ortamında hoş bir görünüm sergilemediler ama bi arkadasımızın burda o kişiler hakkında beddua etmesi de etik gelmiyor bana. Lütfen birbirinize az bi süre daha sabredin. Herkese başarılar dilerim iyi geceler. -
@secret anlayisli birilerinj gormek guzel katiliyorum size
-
@secret size katılıyorum
-
Arkadaşlar herkese başarılar ve herkesin hakkında hayırlısı olsun. Grup mülakatından çıktım. Heyecan vardı ama yüzleryüzlü olmaları heyecanı bastırdı. Gerçekten korktuğunuz gibi olmasın. Gerçekten halkın bankasıymış herkese kolay gelsin.
-
5.komisyon
Bölüm iktisat
Kendini tanıt
Aile ile ilgili sorular
Marjinal ikame oranı
Engel eğrisi
Keynesin görüşü ve tam ismi:)
Komisyon 2 kişiydi sadece biri soru sordu -
Ben 9. Komisyonda girdim bireysel mülakata bence tuhaf bir komisyondu.Diğer komisyonlar net bir cevabı olan tanımı olan onlarca soru sorarken bana cevabı nereye çeksen oraya gidebilen sorular sordular ekonomiyle ilgili bir yorum istiyor yapıyorum ee şuda var bunu hiç düşünmüyorsun diye sadece benim cevabımı çürütmeye çalıştılar.Benim cevaplarım doğruydu ama kendi kafalarındaki en doğru cevabı duymak istiyorlardı.
Tüm soruları alan sorusu soran komisyon mu yoksa karmaşık yorumlar daha öznel cevaplı sorular soran komisyon mu daha iyi ben anlayamadım AMA komisyonlar arasında tutarsızlık olduğu apaçık.
Hepimiz için hayırlısı olur umarım. -
Servis görevlisinin son mülakat tarihi ne zaman ? ????
-
@irmak Mülakat tarihi olarak en son 5-6 mart biliniyor
-
@pokerface acab bölge bölge mi aciklanir yoksa tüm mülakatlar bitince mi ?
-
@eliff büyük ihtimal hepsi aynı anda açıklanır benim tahminim
-
@eliff Bana göre önce İstanbul açıklanır. Çünkü ihtiyaç bu bölgede daha fazla ve mülakatları daha erken bitti. Diğer bölgeler arasında pek fark olmaz bence
-
@0626 evet bu komisyonlar arası farklılığın sebebi nedir ben de çok merak ediyorum ben de uzmanlıktan girdim mülakata bizde 3 komisyon vardı benim komisyon 2ydi beni de baya sıkıştırdılar 20 dkye yakın sürdü mülakatım diğer komisyondakilere hiç bir şey sormamışlar mesela sadece sohbet tarzında geçmiş eee neye göre elenecek bu insanlar
-
Bende dün girdim arkadaşlar Türkiye nin ekonomik problemlerii hakkında 3 -4 soru halkbank hakkında bilgi, afrin hakkinda bilgi, hobilerim , bu hayattaki en büyük başarı ve başarısızlığim, en son okuduğum kitap, kitabın içeriği ve son olarak enistelerin ne iş yapıyor diye sordular:) Herkese başarılar
-
@elisa Tüm soruları anladım da enişteleriniz ne iş yapıyor ne ya
-
@elisa geçmiş olsun.Türkiye'nin ekonomisi için genel bir değerlendirmemi yoksa daha spesifik aorularmı sordular
-
@elisa açıkçası bende merak ettim enişteleriniz ne iş yapıyor özel bir iş olmalı ki sorulsun