2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@hazalsule aynen hocam
-
Kafam karisti birden saol hocam otelde kiyafetlerimizi giyebiliriz heralde dimi
-
İstanbulu bilen arkadaslar pendikten metroya binip kadikoyde insem nasil bulurum geri kalani tarif etseniz rica etsem
-
@hazalsule Hilton Oteli soruyorsunuz degil mi? Aslinda pendikten kadikoy yonune bindikten sonra kadikoy e varmadan yeni sahra duraginda inerseniz indikten sonra 3-4 dk yurume mesafesiyle otelde olursunuz
-
@hazalsule Ben Ankaralıyım ama oldukça kolay bulması Pendik'te gardan indikten sonra yukarı doğru Pendik metrosuna yaklaşık 10 dk yürü. Sorabilirsin bulamazsan ama metro tabelaları zaten gösteriyor.Kadikoy metrosuna bin ve Yenisahra durağında in. Zaten bindiğin metro Kadıköy metrosu ve Yenisahra durağından 3-4 durak sonrası Kadıköy. İndikten sonra Oteli göreceksin. Otel Yenisahra durağına çok yakın. Kadikoyden gitmek istiyorsan da yine aynı şekilde metroya bineceksin ve Yenisahra'da ineceksin.
-
İnsan kaynaklarından bir arkadaşa sordum. Sonuçların Mart sonu, Nisan gibi açıklanacağını söyledi.
-
İki mülakata da girdim sorusu olan sorabilir.
Hilton hotel in hemen önünde yeni sahra metro durağı var ordan ulaşım yapabilirsiniz.Ben otobüsle geldim. İndiğim yerde servis vardı servis direk önünde bıraktı. Şirket metro turizm.
-
@pokerface bundan önceki servis görevlisi mülakat sonuçları mı mülakat devam ederken açıklanmaya başlanmıştı ?
-
@nikola-tersla Hayır hocam geçen sene uzman mülakatları bitmeden açıklandı. Şuanki süreç 2017 sürecine göre gidiyor. 2014 servis görevlisi süreci çok farklıydı. Tek mülakat ve bölge müdürlüklerinde yapılmıştı. Açıklanması da 1,5 ay kadar sürmüş
-
İlk mulakat otelmis ya hocam ondan oteli sordum yenisahrada incem yurucem tesekkurler elbisemi de orda giyerim artik : D
-
Geçen sene ilk açıklanan uzm.yard.Istanbul için.Sonrasında diğerleri açıklandı.Servis görevlisi alımı sadece uzm.yard.elenenlere teklif edildi.
-
@ceska daha erken olur diye umuyoduk biz hepimiz
-
@ceska servis icin mi tum unvanlar mi hocam mart sonu aciklancak?
-
@shady1 Servisi sordum.
-
@ceska hocam bi de teftisi sorsanız
-
@pokerface inşallah mülakat sırasıyla en yakın zamanda açıklanır da yolumuza bakarız.
-
Mulakatlarim bitti salı günü hocam
-
@byteks1 ilk mulakat otelde dimi yanlis yere gitmiyim
-
@ceska bide uzmanı sorabilir misiniz cok oldu ama kusura bakmayın
-
@fablo Hocam dedim ya mulakatlarim salı günü bitti nasıl sorayım