2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
İyi geceler arkadaşlar,
Güzel bir forum oldu. Burdaki tüm arkadaşlara teşekkürler. Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Benim gibi kaybeden canları da ayrı tebrik ederim. Kpss'ye 4 ay kaldı, çalışmaya devam. -
Bizi videoya çekmişlerdi o yayınlanacak mı acaba çok keyifliydi
-
@secret sen ne güzel bir insansin,inşallah her şey gönlünce olur, en kısa zamanda şifa bulursun, en güzel kapılar sana açılır hepsini hak ediyorsun, eminim güzel nasiplerin vardır doğru zamani bekliyorlar sadece
-
@mzffrzyrk yedekseniz whatsup grubumuz https://chat.whatsapp.com/IU15RnyXLfrKkNoM9JTMwC
-
@dumi, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Bizi videoya çekmişlerdi o yayınlanacak mı acaba çok keyifliydi
Eğitimde ve youtube sayfasında yayınlamışlardı geçen sene.
-
Başarılı olan arkadaşları tebrik ederim, başarısız olan arkadaşlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim. Yedek olan arkadaşlar da metin olsunlar. Ben başarılı oldum ama yüksek ihtimal eğitime katılmayacağım o yüzden yedek arkadaşlar da bence çok ümitsizliğe kapılmasınlar, sonuçta ben varım belki de benim gibi niceleri vardır bilinmez. Herkes için hayırlısı olsun.
-
a- Hemogram
b- Kan Grubu
c- Odyometri
d- PA Akciğer Grafisi
e- Elektrokardiyografi
f- Görme Kusuru Ölçümü(cihazla)
g- Solunum Fonksiyon
h- Varsa Engelli Sağlık Kurulu raporu
Bu testleri Ankara'da uygun fiyata hangi hastanede yaptırabilirim (25i geçtiğim için devlet hastanesi de paralı bana ) -
Dostlar hepinize merhaba. Uzun bir surec son buldu nihayet. Kimi dostlarimiz basarili oldu emeklerinin karsiligini aldi bir nebze. Kimileriyse olumsuz sonucla karsilasti. Kazanan arkadaslari tebrik ediyorum. Allah utandirmasin mesleginizde.
Kaybeden arkadaslarima da diyecegim o ki bu bir son degil. Bir bitis degil. Yolda engeller var boyle dusmeler olacaktir zaman zaman. Ama basari kalkip devam edenlerin olacaktir. Insallah gonlunuzdeki en guzel yerlere varirsiniz hepiniz. Allah yar ve yardimciniz olsun bahtiniz acik olsun dostlar.
-
Arkadaşlar hepimizin yolu açik olsun inşaAllah. Ben de kazanan arkadaslardan oldum çok şükür.. çok emek verdik bazilarimizin kapisi acildi,bazilarimiz icinse olmadi ve eminim ki daha iyisi olacagi icin bu kapi acilmadi. Rabbim hepimizin gonlune gore hayirlisiyla versin,dualarimizi kabul etsin insaAllah.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, kazanamayanlara ise geçmiş olsun diyorum. Hayatta daha çok fırsat çıkar karşınıza lütfen üzülmeyin.
Soruma gelince. Havaalanından otele gitmek için nasıl bir yol izlemeyi planlıyorsunuz? Whatsapp grubu kurulacak mı bu iş için?
-
@wickedwench hangi şehri kazanmıştınız
-
@mrmojorisin havaalanında tramvaya binin. Havaalnından çıktıktan sonraki durakta inin. Ordan belek otobüsleri geçiyor. 30-40 km uzaklıkta.
-
@83istanbul Yol ortalama ne kadar sürüyor peki? Otobüs otelin kapısına kadar götürüyor mu? Bir de otobüs kartı olmadan binmemiz mümkün mü otobüslere?
Sanırım çoğu kişi soracak bu soruları ilk ben sorayım başkaları da faydalanır diye düşündüm.
-
mülakatın ses ya da video kaydı var mı arkadaşlar itiraz etmeyi düşünüyorum mülakatım çok iyi geçmesine rağmen elendim madem soruları yanıtladığımız halde de elenicez bu mizansene ne gerek var
-
@vedhab Bence kazananlar Torpillerini telefonlarını falan yazıp mail yollamalıydı biz değil torpillerimiz yarışmalıydı bu kadar tantanayı boşa çekmemiş olurduk benim de mülakatlarım güzel geçti fakat sonuç yedek :))
-
@grimmjow ben yedek bile değilim hocam biri hariç tüm soruları yanıtladım halde tepkileri de çok olumluydu sözde
-
@vedhab Sizin hangi ünvan için hocam mülakatlar sınav sonuçlarına göre girmeyi yüksek ihtimal görüyordunuz işte buna çok yazık yani hak etmeyenler devletimizin bankasında o koltukları boşyere işgal edecekler
-
Bu arada referans ve torpil konusunda bir şeyler karalamak istiyorum.
Okulumdan özel ve ailevi sebeplerden dolayı 11 senede mezun oldum. Yaşım 29, askerliğimi yapmış değilim ve mülakatta sorulan soruların 2/3ünü doğru cevaplayabildim. İngilizcem oldukça iyi ve yüksek lisans yapıyorum.
Ne Halkbank'ta ne de herhangi bir devlet kurumunda tanıdığım var. O kadar ki güvenlik görevlisi bile tanımıyorum. Ama oldu işte. Yani referansla giren yoktur diyemem ama sadece referansı olmadığı için elendiğini düşünen arkadaşlar bence geleceklerinin selahiyeti açısından eleştirilerini başka yerlere doğru da yöneltseler iyi olabilir. Yanlış anlamayın kimseyi yermek için söylemiyorum ama bu tarz durumlarda kendimize batırmadığımız çuvaldız ileride çok daha fazla canımızı yakabilir.
-
@mrmojorisin hocam inanılmaz şeyler duyuyorum ki başka kurumlardaki dönen dolaplarla alakalı ve buraya da girenlerin en yüzde ellisi kuvvetli referansı olan kişiler burası Türkiye bizde işler böyle ilerliyor malesef dayı meselesi liyakata çok önem verilmez verilmeyecek de
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanamayan arkadaşlara Allah daha iyilerini nasip eder inşallah. Aynı hisleri, duyguları, tecrübeleri yaşıyoruz; hepimiz birbirimizi anlıyoruz yani aynı yolun yolun yolcusuyuz Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.