2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Kaybettiğimiz şey sonuçta bir banka nelerden elendim ben. Bana asıl dokunan asıl yaralayan kimsesiz gibi hissetmek. Torpilimiz yok diye elenmek. Ve hep kendimi suclamaktan bıktım. Akıl sağlığımı sevdiklerim sayesinde koruyorum. En yakın arkadaşım torpil yaptığı halde sıfır torpille girdim diyor. Artık elenmeyi hazmedemiyorum ciğerim yanıyor arkadaş. Dedim ya banka için değil ADALETSİZLİK İÇİN.!
-
hiç kimsenin yazamadığı kadar açık yazıcam arkadaşlar. ailemin bi tanıdığı kişi vardı ve beni de mülakattan önce tanıştırmaya çalıştılar çünkü ailem de torpilsiz asla olmayacağını düşünüyorlardı. açıl konuşmak gerekirse bi an acaba gitsemmi dedim sonra çok büyük bir vicdan azabı duydum. anneme asla gitmiycem konusunu bile açmayın eğer olaki etkisi olmadığı halde dahi kazanırsam çalışıtken zul olacağını düşündüm. şu an yedekteyim vardır bi nedeni zamanı grlmemiştir vs. ama insanlar nasıl araya insan koyuyorlar nasıl vicdanları el veriyor gerçekten anlamıyorum anlamakta istemiyorum. hakkıyla kazanan arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum inanın kendim kazanmış gibi sevindim. biz beklemeye devam edeceğiz malesef
-
@secret Aynen öyle rızkı veren Allah. Yıllmak yok çalışmaya devam arkadaşlar:)
-
@kocaseyit hocam sonuç sayfasında yazılanların sadece tetkik ve tahlil sonucu yazıyor. Rapor diye belirtmemişler. Devlet hastanesine geldim durumu belirttim. Hepsinin tahlil sonucunu aldım. Bir tek akciğer grafisi ertesi gün veriliyor. 232 tl tuttu toplamda.
-
Öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim. Arkadaşlar banka 2 gün boyunca çeşitli testler yaptı, grup mulakati artı bireysel mulakat yapti bu komisyonlara genel müdür yardımcıları girdi. Bunca şeyden sonra işe alinmadiysam demek ki benden daha çok hakedenler varmış diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum daha doğrusu. O yüzden kazanan herkesi torpille suçlamak haksızlık olur. Ama biçok yerden duyduğumdan dolayı da çok iyi biliyorum ki özellikle siyasi torpil inanılmaz işliyo. Hakkıyla kazananları tekrar tebrik ediyorum. Torpille kazananlar zaten çoktan ucmustur burlardan...
-
puanı yüksek olup elenen var mı sınav puanlarını da göz önünde bulundurdular mı acaba?
-
@guyzede bende daha önce elendim bir daha elendim . Çok üzüldüm ama elimden birşey gelmiyor. Sabah ailemle kahvaltı yapamadım. Gururum incindi. Kalbinde huzursuzluk olacağına, yediğin para haram olacağına (torpillileri kastediyorum) boşver olmayıversin. Torpili olan asla torpilim var demez. Ama boşa tartışmayalım boşver atı alan üsküdarı çoktan geçti. Bu sayfayı kapat bugün . Gün doğmadan neler doğar.
-
@kerem benim tercih ettigim sehir icin en yuksek puanla mulakata hak kazanan arkadasimi elediler. Puanlarin cok da etkili oldugunu dusunmuyorum acikcasi
-
@issiziktisatci Ben illa sizde sorun vardır demiyorum lütfen yanlış anlamayın. Sadece tanıdık dahi olmadan da bu işlerin olabildiğini kendimden örnek vererek söylüyorum.
-
Ya gencler tesftisten elenenlerle ilgili bilgisi olan var mi ? Ic kontrolor uzmanlik vs bisey teklif edilir mi edilecek mi kafamda deli sorular..
-
@umutlu-bekleyiş evet ben de merak edıyorum bilen varsa söyleyebilir mi ona göre ulaşım sağlayalım
-
Ben de yoruldum arkadaşlar şu genç yaşımda. İçimi dökeyim biraz, 24 yaşındayım mezun olalı 9-10 ay oluyor. Kpss sürecine girmeden özelden yürüyeyim dedim ama Şekerbank: Müfettiş Yardımcılığı, HSBC: Management Trainee, TÜBİTAK: Uzman Yardımcılığı, Yapı Kredi: Müfettiş Yardımcılığı, Yapı Kredi: İç Kontrol, Kuveyt Türk: Müfettiş Yardımcılığı, Flo: Uzman Yardımcılığı, Flo: Merchandiser, Halkbank: Servis Görevlisi, Acıbadem Hastanesi: Management Trainee, Deloitte: Yönetim Destek Sistemleri, Pwc: Denetim... Bunlar sadece mülakatından elendiğim pozisyonlar ki girdiğim sınav konusundan bahsetmiyorum bile. Referansım da yok, çuvaldızı da kendime batırıyorum sürekli ama yoruldum artık. Nedir bunun çaresi, nasıl geçilir şu mülakat illeti? 24 yaşımda yaşlanmış hissediyorum..
-
@kassa97 yılbadan yine yeni yeniden devam kardeşim.. Sen arayacaksın rızkını allah nereye gizledi bilinmez.. Bir arkadaşım var torpili yoktu. Kpss 87-95 arası aldı.. Yalan söylüyorsam en adiyim. Guy vmy 2 defa sgj denetmen 2 idari hakimlik 1 kaymakamlık 1 milli savunma uzman yardımcılığı 1 tcdd müf.. Diyanet uzman yardımcılığı ve en son ptt büro görevlisinden elendi.. Dernekler denetçi yardımcılığı 2. Yedekti.. Çağırdılar.. 5 aydır çalışıyor.. Yılmadı nasibini aradı ve buldu.. Pes ettiğinde kaybedersin.. Tıka kulaklarını çevrene seninle hemhal olmayan kimseyle görüşme ve kendine inan
-
@kassa97 ayrıca çok gençsin.. Bu arkadaş 2014 ist siyasal mezunu
-
@reagan ben de 2017 istanbul siyasal mezunu ah aklım olsaydı da bilgisayar mühendisliği okusaydım uğraşmazdım bunlarla..
-
@kerem ben de tercih ettiğim ilde en yüksek puanı almıştım ama olmadı
-
Arkadaşlar bilet işlerini nasıl halledecez gidiş dönüş mü aldınız banka mı halledecek 5-6 numara var hiçbiri açmıyor
-
@reagan hocam ben aradim bilet için sabah gidiş biletini karşılaşılamıyorlar ancak donuste bankanın bir personeli olacağımız için banka sağ sonra karsilayacak dedi
-
@fatoss21 teşekkür ederim.. 1 nisanda orda olacaz değil mi 1-2 gibi.. Ek olarak siz mesela aldığınız tarih ve saatleri yazabilir misiniz merak ettim. Havalimanından yakında değil sanırım
-
@reagan Hocam otobüsle gidicem ben ayın 1 inde saat en gec 16:00 da otele giriş yapmalıyız