2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ceska teebrik ederim hocam benim de ankara servis
-
@gökalp 1 nisan da otele giriş 2-6 nisan
-
Bende kazandım cok sukur. Cok yenildim ama bu sefer basardim.. 4 sene dile kolay. Cabaladim sac döktüm biryerden acildi kapi. Kazanamayan kardeşlerim lütfen vazgecmeyin. Sonunda bir kapi aciliyor
-
Kazanan arkadaşlar, hayırlı olsun; aramıza hoş geldiniz. Kazanamayanlar sizler için de çok daha iyilerini temenni ederim.
Ankara-İstanbul şubeciler yardımcı olacağım konu varsa yazınız.
Uzm.Yrd olarak yedek kalan arkadaşlar, bir kaç ay içinde banka Servis Görevlisi olarak teklifte bulunacaktır, diğer yedek kalan arkadaşlar; az daha dayanın belki bir umut. -
@Shady girsen de belki mutlu olmicatın boşver yoluna devam et kaç mülakattan elenen arkadasım şu anda sgk müfettiş yardımcısı bazen bende keşke süreçten hiç kopmasaydım diyorum ama nafile artık
-
@penadimorte servis için yedeğe kalanlar ?
-
@crnm hangi otel 1 hafta mı eğitim bir de uzman yardı mı servis görevlisi mi
-
@gökalp hocam yedeklerin durumu ne olur
-
@toranj Çalıştığım dönemde yedeğe kalanlara filanca ilde çalışır mısınız tarzında dönüşler oldu. Yine olabilir, başlayanlar büyük bir kısmı yılını doldurmadan istifa edecek; bekleyin..
-
Kazanan tüm arkadaşlarıma canı gönülden başarılar dilerim. Benim olmadı bu sınavdan sonra nasibime hastaneye yatmak düşüyor. Çok üzülsem de hayatta en önemli şey sağlık
Allah hepinizin yolunu bahtını açık etsin :)) -
@secret benm de olmadı hastalığın için Allah şifa versin inşallah daha iyi yerlerde karşılasırız tekrar
-
@marycr aynen hocam bir hafta servis için gloria golf mü öyle bir şeydi hocam
-
@issiziktisatci inşallah ölmezsem karşılasırız
-
@secret öyle deme be deli yeterşnce üzgünüz yapma. kendine dikkat et
-
@cnn44 hocam inanın ben kazandım ve torpilm olmadan hemde çok şükür oluyormuş dedim demekki bende
-
@penadimorte 1 yıl çook uzun bir süre ama
-
@toranj yedek olan arkadaşlar canını sıkmasın, bankadan çıkış ve istifa oranı çok yüksek büyük ihtimal sıra gelelektir.
-
@gökalp çok uzun sürermi hocam
-
Arkadaslar bahsettiginiz yedeklik servis icin mi yoksa uzmanlik icin mi? Uzman yardimcilarindan yedek mi belirlenmis yani?
-
@toranj Bu konuda süre atamaların durumuna göre değişir, sgk sonucu bekleyenler gidecek, il göç gümrük vb bekleyenler gidecek, olursa yeni ilanlarda ve 2018 kpss sürecinde bir sürü kişi istifasını verecek. Şuanda burada kazandığına sevinen tebrik ettiğimiz birçok arkadaş buldukları ilk fırsatta bankadan arkalarına bile bakmadan kaçacaklar Ne yazıkki gerçekler böyle velhasıl bir yıla kadar şans devam eder.