2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ceska, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar sağlık raporu belgeleri için para isterler mi ? 25 yaşımı geçmedim.
Aile hekiminden ücretsiz olarak alabilirsin.
-
@fatoss21, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@neslü hocam bu ay çift maaş mi alıyoruz peki
Evet bu ay çift maaş alacaksınız.
-
@keypieses, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@neslü ppeki mesai saatlerinin disinda mi aldiniz bileti yani aksam 17.00 den sonra yoksa o gun sabahtan mi çıkacağız
Akşama almanız lazım. Son gün de eğitim oluyor görev yerleri tebliğ ediliyor çıkış işlemleri falan mesai saatini buluyor. Akşam saatlerine almanız gerekiyor.
-
https://chat.whatsapp.com/IU15RnyXLfrKkNoM9JTMwC yedekler için
-
@hadibakalim ama hocam 7 tane tetkik istiyorlar. Bunların hepsi aile hekiminden alınabilir mi ? Kan tahlili akciğer filmi falan var.
-
@toranj servisin kendi kontenjanından ayrı olarak teklif gelecektir. geçen alımda da ona bakarsak teftişlere hem uzmanlık hem de servis teklif edildi.
-
@iffetinel servise peki 10 gün için de dönüş olur mu hocam umarım önceliği uzmanlara vermiyorlardır
-
@toranj servis yedeğiyseniz, asil seçilenin sözleşmeyi imzalamaması gerek. herkes imza atarsa yedek giremez doğal olarak
-
@iffetinel servis yedeğindeyim inşallah daha iyi bir iş kapısı açışmış olan olur öylelikle inşallah bize de sıra gelir
-
@toranj bu olmazsa başka bir yer olur. önümüzde jandarma subay alımı var. 10bin polis alımı var, jandarma subay alımı var o da olmuyorsa banka sınavları için hazırlanmaya devam..
-
@iffetinel siz banka personeli misiniz hocam
-
@iffetinel hayırlısı neyse o olsun
-
@ceska, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@hadibakalim ama hocam 7 tane tetkik istiyorlar. Bunların hepsi aile hekiminden alınabilir mi ? Kan tahlili akciğer filmi falan var.
Hocam onu bilmiyorum işte. Son alımda aile hekiminden aldığımız yetmişti değiştirdiler demek ki.
-
@toranj hayır ben de uzmanlıktan kaybedenlerdenim grup mülakatım çok iyiydi. panelde fişimi çektiler :)))
-
arkadaşlar kazanan herkese hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, kazanamayanlar için de bundan daha iyisini diliyorum hepimize hayırlı uğurlu olsun
-
@iffetinel bana da öyle oldu:)daha iyileri hayırlı bi şekilde olsun inşallah
-
@hadibakalim siz sanırım personlesiniz yedek süreciyle ilgili bilgi verebilir misiniz zahmet olmazsa
-
Açiklanmasa daha iyiydi diyenler ??
-
bu istenilen belgeleri eğitim başlangıcında mı teslim etmemiz gerekiyor yoksa eğitim bitip şubelere başlarken mi bilgisi olan lütfen bilgilendirebilir mi?
-
@shady1 hocam teftişten elenip uzmanlık için değerlendirilecek var mı onu nasıl yapmışlar direkt elediler mi herkesi