2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@hadibakalim cok teşekkür ederim
-
Olmadı yaar... İkametimle aynı şehri yazdım miss gibi sınav puanım(kendi şehrimde dördüncü en yüksek) cok güzel geçen artık ne soralım bizimlesin gibi bir cümle kurulan bir mülakata rağmen almadılar.. bi tık kırıldım ama seni hiç de istemiyordum servis görevliliği.. Bir şey olmuyorsa daha güzeli olacağındandır tesellimizle yola devam
-
@kerem bazilarina sonuc ekraninda uzmanlik icin uygun goruldunuz diye yaziyomus. Onun disinda tekrar teklif olur mu bilmiyorum hocam. Olsa da ben kabul etmem
-
@bendelidegilim hocam eğitime giderken yanınızda götürmeniz gerekiyor. Bu hafta tamamlayin
-
@bendelidegilim eğitime giderken götürüyorsun
-
@shady1 aslında öyle düşündüm bir iki saat sonra iyi oldu dedim. Yük kalktı bu neymiş be... Keşke hemen aciklasalardi da bu bir ay verimli ders calissaydim
-
Bileti kendimiz mi alıyoruz şuan ne yapmalıyız arkadaşlar
-
@mcancakar, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Açıklandıı
Arkadaşın hakkını vermek kaç gündür bu anı bekliyorduk (ilk yazan)
-
@bozok hocam valla ben şok oldum önce şifre yanlış dedi tekrar girdim açıldı direkt yazdım buraya bi arkadaş troll sandı çok komik yazmış:))
-
@senakldrk Öyle gözüküyor hayırlı olsun valla çok sevindim:) eğitimde görüşmek dileğiyle
-
@mcancakar hocam valla hakkınızı helal edin ilk ben de troll sanıp baya ağır geliyodum. sonra tekrar baktım sayfa açılınca yuttum tek tek
-
@ricardo34 o kadar çok yazılan şey okudum kii bana en yakın duyguları ifade eden işte ben dediğim siz oldunuz ve cümleyi o kadar güzel bitirmişsiniz ki aşırı üzülmüşken sayenizde gülmeye başladım. Gerçekten teşekkürler :))
Tüm kazananları tebrik ediyorum.. Ben de yedekte olanlardanım ama zannetmiyorum kii geri dönüş olsun . -
@crnm helal olsun hocam ben bile inanmadım arkadaş çok komik yazınca çıkıp tekrar girdim sisteme:) konuyu açan da bendim bu süreci başından beri takip edenlerden biriyim. trollere karşı buraya tek bir şey yazmadım çünkü çok ağır olurdu o yüzden öyle bi şey yapmam zaten :))
-
Arkadaşlar bende kazandım çok şükür.. Birkaç gün önce kalbini kırdığım insanlar olmuş olabilir hakkınızı helal edin
-
Birisi beni sağlık konusunda aydınlatabilir mi ? Metinde ilgili tahlil ve tetkikler kapalı bir zarf içinde getirilmelidir deniliyor. Öyleyse sağlık raporu istenmiyor ? Biz sadece sonuçları götüreceğiz. Öyle değil mi ? Ben böyle yorumlarım. Zira rapor kısmı işin içine girince paralı oluyor.
-
@ceska hocam o tetkik ve tahliller heyet raporu gibi olmadığından ayrı ayrı hepsi yapılıp sonuçları alıncak özel bi hastanede çalışan bi arkadaşımı aradım 100 lira civarı tutar dedi ama yarın kesin rakam söylerim dedi
-
@crnm özel hastaneye gerek yok hocam devlet Hastanesi'nde de ücretsiz yapılır bence 25 yaş geçilmediyse.
-
@ceska geçmedim henüz hocam ben de devlet hastanesine gitcem zaten bi bilgi almak için sordum ona da
-
@crnm hocam devlet hastanesinde randevu hangi bölüme alıcaz hocam bunlar için
-
Benim de istanbul için oldu. Kazanan iş arkadaşlarımı tebrik ediyor ve sizlerle tanışacağım, Halkbank ailesine katılacağım için sabırsızlanıyorum.
Kaybeden arkadaşlar, 29 yaşındayım kpss süreci benim için gerçekten aksiliklerle doluydu bu iş olmasa B planım dahi yoktu ilk defa bir işim rast gitti diyebilirim. Sizleri çok iyi anlıyorum. İnşallah daha iyileri sizlerin olsun..