2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ceska Milletin ağzı her zaman olduğu gibi durmayacak hocam. Önünüze bakın. Ve mesleğinizi yapın. Bu arada tebrik ederim kendi adıma. Zira kazanmak çok güzel bir his
-
@iffetinel Mülakatımda hedefimin şube müdürlüğü olduğunu söyledim, ilçede çalışır mısın dediler, merkez yok mu dedim. İlçeye koysak ne yaparsın dediler, her gün kilometrelerce yol gitmek yorabilir bilmiyorum dedim. 5 sene gişede tutsak durur musun dediler, durmam bırakırım dedim. Başka başvurduğum işleri söyledikten sonra eğer diğer başvurduğun işler olursa ayrılmayacak mısın dediler, duruma göre değişir ayrılabilirim dedim ki şu an iş teklifini kabul etmedim. Tek bir alan sorusu sormadılar mülakatımda zaten alandan soruların sadece yarısına doğru cevap verdiğimi onlar da görüyordu, ben de onlara alan çalışmak neden mantıksız onu açıkladım. Bu arada mülakatımın bir bölümü İngilizce geçti yanlış anlamayın pozisyon servis görevlisi. Gördüğünüz üzere başka bir işi tutup tutmamakla alakası yok zira anladığın üzere başka bir iş olumlu oldu benim için. Ezilmeye dayanmakla da alakası yok durumun bunu da yukarıda yazdıklarımdan çıkarabilirsin. Sonuç olarak siz iyiyseniz de sizden iyiler varmış bu iş böyle. Size başarılar dilemek isterdim ama zaten çok başarılı ve yetenekli olduğunuzu bu yüzden sizi işe almadıklarını düşünüyorsunuz o yüzden gerek yok sanırım.
-
Arkadaslar torpille giren varsa bile beddua etmenin anlami yok.zaten allah goruyor biliyor bende yedegim ama allaha hak yiyeni havale ediyorum kazanan arkadadslarimi degil.kazanan arkadaslar boyle seylere kafa yormayin.bu devirde banka kimin eline geciyor allah askiniza.hepimiz kendimizi parcaladik bankacı olmak icin hayir bizi kaymakam yaptilarda bizmi illa bankaci olalim dedik.lutfen tadini cikarin bakin 1 haftadir kazanamadim diye hasta oldum.yerinizde olmak isterdim.lutfen kiymetini bilin.basarilar dilerim
-
@mahalkme Çok teşekkür ederim. İnşallah öyle güzel yerlere gelirsin ki, hayırlısı olur hakkında.
-
@snkskl insallah hepimiz icin oyle
-
Arkadaşlar sanırım iş başı 9 unda yani ilk pazartesi olacakmış.Ancak benim o hafta başlamam imkansız.Bu durumuma anlayış gösterip 1 hafta geç başlamamı sorun yaparlar mı?
-
@iffetinel sen cok dert etmissin kendine ya seneye tekrar denersin falan bu kadar camur atma meslege
-
@fb kardesim gayet calisir ve guy da kazanabilirsin. Oyle dusunme. Ayni durumda olup kazanan arkadaslarim var
-
@reisbey guyu ne zannediyolar anlamiyorum guy olupta soylenmeyen memnun olan daha gormedim.
-
@duranvarlık Keşke her sene olsaydı böyle kazanamadığımıza üzülmezdik. en son alım 2014 teydi şimdi 2018. diğeri kimbilir ne zaman
-
@duranvarlık hocam hangi meslem icin sikayet yok ki is olsun sukur ederiz. Kazanamayinca camur atmayiz sahsen bende giricem gelirse
-
arkadaşlar siz bankacılık zor vs diyenlere aldanmayın bence yani ne bileyim bu tür kişiler 657 ye tabi olup rahat rahat iş yapıp emeğin marjinal verimliliği 0 olan gizli işsizlik türünü oluşturur.Tek amaçları yan gelip yatıp, üretime katkısı olmamaktır. Şahsen benim uzman yard. oldu eğer servis veya teftiş olsaydıda aynı verimliliği fazlasıyla gösterecektim.
sınav acıldıgında belliydi 1/3 kazanıp diğerlerinin eleneceği.Ve iş şartları belliydi. Yani şunu zorla yapın demedi kimse kimseye.Ve nitelik herkese göre farklıdır.Şahsen ben 2 dil biliyorsam banka bunun faydasını benden daha fazla zaten görür. Siz kimseye kulak asmayın tadını çıkarın. Babası işçi olanlar daha iyi bilir hangi işin zor olduğunu.Herşeyden önce nitelikli eğitim şart.Son olarak sözlerimi bu anlamlı paragrafa uygun birşekilde bir atasözü ile tamamlıyorum,
Ein mensch ohne Bildung ist ein spiegel ohne politur (eğitim şart!)
-
@wickedwench Ayrıca spk yı subede pazarlamacılar alır.
-
@yasaklı sana cevap vermedim iffetinel diye bir arkadaşı etiketleyip cevap verdim. Okuduğunu anlamayanın kim olduğu meydana çıktı.
-
Aynı süreçlerden geçmiş bir arkadaşınız olarak iyi niyetinizi ve güzel hayallerinizi o kadar iyi anlıyorum ki... Bir yıldan fazladır bu mesleğin içindeyim. Ne desem, ne söylesem inanmayacaksınız çünkü bir yıl önce bende aynısını yapıyordum. Kazanan arkadaşlarım işsizlik psikolojisinden kurtulmanın tadını çıkarın. Ama kitaplarınızı atmayın, ders çalışmayı tamamen bırakmayın, taze bilgilerinizi unutmayın. Bu söylediğimi yine çoğu kişi kulak ardı edecek ama ben söylemiş olmak istedim.Hepiniz için hayırlısı olsun.
-
@gökalp al bi tane daha abi siz ne istiyorsunuz anlamıyorum ki yan gelip yatıp 5bin tl maaş mi istiyorsunuz is yerinde bütün gün pc başında calismaktansa o site senin bu site benim dolanayim mi istiyosunuz para kazanmak kolay mi sandınız ayrica tutan yok sizi bu kadar memnun değilseniz istifa edersiniz habire gelip buraya mesleği kötüleyenlerin iyi niyetli falan olduğunu sanmıyorum düşüncelerinizi kendinize saklayın herkes neyin ne olduğunu yaşayıp gorecek insanların hevesini kursağında bırakmayın ben kazanamadım kazanan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum gayet de güzel bi işe girdiler ülkedeki işsizliği dusununce
-
@kerem Hay sen çok yaşa..çok teşekkür ederim kendi adıma. Ya insanların heyecanlarını kırmaktan keyif alanlar ne kadar çoğalmaya başladı. Ne zaman başladık insanların kazandıklarını hafife almaya, iş kötülemeye ki Türkiye şartlarında asla kötülenecek bir iş değilken. İnsanların işi artık bu paranızı kazanın arkadaşlar, işsizlik kötü, zamanla dahada iyi yerlere gelirsiniz demek bu kadar zor hale mi geldi.??
-
@gökalp beğenmiyosan istifa et kardeşim
-
@ildız hocam kimsenin sözüne kulak asmayın bence dediğim gibi neyin ne oldugunu yasayip goreceksiniz zaten kazanan bütün arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum hepinize hayırlı olsun
-
@ceska hocam hiç takılmayın onlara kim olursa olsun içinde bir miktar kıskançlık hep olur başarını küçümser o işi yapma der anlamıyorum maaş ve yan haklar olarak çoğu a kadrodan bile iyi olan bi işe girdik bi devlet bankasına girdik siz kimsenin içinizi karartmasına izin vermeyin.