2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Eğer bu hafta sonuç açıklanacaksa o gün bugündür bence. Hadi inşallah
-
bu haftadan bende çok umutluydum arkadaşlar ama sanki haftaya çarşamba yada perşembe açıklanacak 1-2 gün evrak teslimi olacak bir sonraki hafta pazartesi yani 2 nisanda da eğitim olacak öyle tahmin ediyorum bakalım sürpriz olacak mı:)
-
Arkadaslar iki nisan kesin mi egitim icin ben anladim da ://
-
Anlamadim olucaktii:)
-
Kendimizi ona gore kosullandirmayalim bence. belki daha erken belki daha gec olur egitim ben sadece dusuncemi soyluyorum yanlis anlasilmasin ama insallah erken aciklanir ve erken olur
-
@kpss-gm hayırlısı olsun zaten ben kendi adıma nerdeyse 1.5 ayı devirdim . Açıklanacak ama bakalım bekleyip göreceğiz ️️
-
Herkese hayırlı kandiller.Olur da işe alınırsak vakıfbank mülakatı için izin verirler mi ? Yani bankada bu konularda sıkıntı çıkıyor mudur? Düşünmek için biraz erken olsa da kafamı kurcalıyor.
-
@secret aynen hocam hayirlisi olsun hakkimizda
-
Arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama sizce BMW 1,16 mı yoksa AUDI A3 mü?
-
@dimitris sevgili dimitris sana 3 harflilerden uzak durmanı öneririm
-
@dimitris a3 tabiki esim makine mühendisi ve en yakin arkadasi da oyle bi alman sirketinde calisio surekli almanyaya gidip gelio ve bigyn demisti ki mercedes ve bmw yi almanlarin prestij icin, audi yi ise kendileri icin tasarlayıp yaptiklarini soylemisti
-
@dimitris mercedes varken bu döküntülere para verme yanarsın
-
şimdiye kadar sonuç açıklanmasıyla ilgili verilen bütün tarihler duyumlar yalan çıkmışken neden herkes 2 nisanda eğitim başlayacakmış gibi davranıyor anlamadım birileri attı ortaya 2 nisanda eğitim var diye herkes kesin tarih gibi konuşuyor bu tarih de yalan olamaz mı?
-
@issizkul aslında ben de onu düşünüyorum bunlar bir ihtimal ama önceden düşünmem gerekiyor bazı şeyleri. diyelim ki kazandık eğitimdeyiz. Eğitimdeyken mülakat için izin alınabilir mi ya da rapor mu alınacak vs vs düşündüm işin içinden çıkamadım mülakat tarihi de dedikleri eğitim tarihine denk geliyor.
-
@paisse kendileri için demek :)) güzel hikayeymiş bir ara bende duymuştum onu o zaman adama şu soruyu sorarlar neden audi kendileri içinse ihraç ediyorlar
-
Hayırlı kandiller arkadaşlar. Gönlümüzce güzel haberler alırız inşallah bugün
-
@kpss-gm hocam bu forumda kesinlik belirten cumleler kurmayalim en iyisi. Hepimiz gördük kesin cümlelerin sonunu.çok fazla duyum var 2 insana dair. Dua edelim 2 nisanda eğitimin başlaması için.
-
@prsnll-adayı-52 2 insan ne ya. 2 nisan
-
@kerem kesin konuşan yok dostum bunların hepsi tahmin öngörü yanlış anlaşılma olmasın ben maaş verme durumundan yola çıkarak bu tahmini yaptım eğer bu tarihlerde olmazsa mayısa sarkar yanlış düşünüyor olabilirim kesin konuşan yok;)
-
@dimitris ayrıca sevgili dimitris arabalar ikiye ayrılır Mercedes ve diğerleri