2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@beşiktaş1903 izin vermezler de istirahat raporu alsaniz bile antalyadan mulakat olan ile gidip donmeniz biraz sikintili ve yorucu olur sizin icin. Nacizane tavsiyem hangisini daha cok istediginize karar verip sadece birine odaklanin bence.
-
@yilmaz_33 hocam bu mülakatlar için illa rapor mu gerekiyor yani ?
-
11den beri uyumak için çırpınıyorum resmen. İyisini düşünüyorum heyecandan uykum kaçıyor. Kötüsünü düşünüyorum sıkıntıdan kaçıyor. Çok çok çok çok az bir ihtimal evet ama imkansıx değil, yarın açıklansın şu sonuçlar. Olmazsa Pazartesiden itibaren sil baştan ders...
-
-
Ben gibi siteye uzun saatler giremeyen oldumu ?
-
@secret Mülakat sonucunu bile unutmuşum siteye girmeye çalışırken
-
@dimitris ya sana diyecek birşey bulamıyorum artık
-
@secret bi an dedim açıklandı da yoğunluktan burası bile kilitlendi. hemen Halkbank’ın duyurular kuşamında buldum kendimi
-
@nikola-tersla, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@secret bi an dedim açıklandı da yoğunluktan burası bile kilitlendi. hemen Halkbank’ın duyurular kuşamında buldum kendimi
Bende sayfa yenilemekten yoruldum. Buraya da giremeyince internetimde sorun var mı diye wifi kutusuna bile işkence ettim Türk mantığı işte
-
Resmen forumsuz yapamadım, ne sinir bozucuymus ya buraya girememek. Yemek, içmek gibi ihtiyaç olmuş burası. Vay halimize.
-
@secret kapat aç düzelir denedin mi
-
@nikola-tersla ışıkları eksik yanıyor gibi hissettim burda çok şiddetli rüzgar var ara sıra net gidiyor pek anlamadım ama hayırlısyla sayfa düzeldi
-
hangi siteye giremediniz arkadaşlar
-
@lessismore buraya giremedik hocam, ama keşke halkbank' ın sitesine giremeseydik
-
@friedman98 aynen kardesim
-
Bugün tekrar pazartesi diye bir duyum aldim, bankada çalışan birisi söylemiş , insallah daha fazla beklemeyiz herkes işine gücüne koşturur.
-
@barbarian Bankadan birinin pozisyonu neymiş, kimden duyum almış? Şimdiden sorulacak soruları sormuş olayım
-
@barbarian bana kızma ama itibar edilmemesi gereken çok havada bir duyum sadece laf olsun diye söylenmiş bir şey. ortaya bir şey atıyorsanız altını doldurmanız lazım banka çalışanı komisyon üyesinin akrabası arkadaşı filan yada buna benzer bir şey söyleyin ki biz de itibar edelim. yada en azından küfür hakaret yememek açısından beni yanlış anlamayın bunun bir çok örneğini gördüğüm için uyarayım dedim
-
Onu bilmiyorum arkadaşlar sadece paylaşmak istedim sakin olun ik ile konuştuğumda da buraya yazmıştım, ik nin soyledigiyle , bugünkü duyumumla ve hakkaride ki çalışan arkadaşın söyledikleri örtüştüğü için bunu da eklemek istedim sadece bu.
-
@barbarian pazartesi mi açıklanacakmis yani duyumunu zaten göre