2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar şimdi arkadaşlarımdan ziyade babamın arkadaşından rica ettim görüştü birileri ile ama dedi ki nisan başında açıklanacak daha günü belirlemedik. Gün belli olsa zaten açıklarız demişler. Ama kesinliğini bilemem
-
@secret hep ileri bir tarihe gidiyor daha fazla yüreğim kaldırmayacak
-
Biri beni sakinleştirsin lütfen ya gitgide ileri gidiyor tarihler.
-
@issiz-0 şimdi sordurtuğum bu kişiyi böyle gereksiz sınav için rahatsız etmek istemezdim ama bu konuda öğrenebilecek tek kişi oydu. Tarih sormuş söylememiz etik olmaz tam da kesin değil demişler . Buraya trollük için yazmadığıma kanaat getirmişsinizdir
-
@secret trol olduğunuzu hiç düşünmemiştim zaten
-
@issiz-0 teşekkür ederim. Eğitimi sormuş nisan içinde olur işbaşı da eğitim de demişler. ona da bi sıkıntıdan bahsetmişler o öteliyor diye ama ne sıkıntı anlamadım gitti
-
@secret simdi aciklanmasi da nisana kaldi oyle mi:(((
-
Bu sinir harbini biz kazanacağız arkadaşlar sukunetinizi koruyun.
-
@ceska şaka gibi ya bu cumaya kadar kedin diyen var . nisan başı açıklanacak diyen var resmen şaka gibi. çok üzüldüm gerçekten cumaya kadar bekliyordum ben de şimdi bir hafta daha uzadı giderek uzatıyorlar.
-
Gün geçtikçe tarihler ileri gidiyor. Her sabah bugün o gün diye kalkıyorum ama olmuyor. Bikaç gün foruma girmesem psikolojime iyi gelicek sanirim
-
Neyse dua edelim de bari haftaya açıklansın, nisana kalmasından iyidir.
-
Aslında mesele tarihler değil belirsizlik. Deseler ki ''20 Nisan'da açıklanacak.'' neden bu kadar geç diye isyan ederiz ama en azından o güne kadar işimize bakarız.
-
arkadaslar nısan da egıtım yada işbasıysa acıklanır ıns ya yarın bırgun....ılla dara mı koyacaklar kazanırsak nısanda acıklayıp 1 gunde evrakları topla hemen egıtıme gel sonra işbası dıye o kadar başka sehırden gelecek ınsanlar var işi olan çalısan ınsanlar var....
-
@mehmetsakin44 hocam valla geçen sene ist dışı uzmanlık kazanan arkadasım öğrendiği gibi evrak toplamaya cıktı ertesi gün de uçakla ist a geldi
-
@dimitris, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Aslında mesele tarihler değil belirsizlik. Deseler ki ''20 Nisan'da açıklanacak.'' neden bu kadar geç diye isyan ederiz ama en azından o güne kadar işimize bakarız.
Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Yüzlerce insan öyle ya da böyle bu sonuçları bekliyor. Maalesef bu tablo çok acı ve düşündürücü bir tablo. Üniversite mezunu yüzlerce genç insan bir umut emeklerinin karşılığına bir an önce kavuşmak istiyor. İşsizliğin özellikle de genç üniversite mezunu işsizliğin çok ciddi rakamlara ulaştığı güzel ülkemizde bu durum şahsen benim içimi acıtıyor. Üstüne kurumların da anlayıştan uzak bir süreç yürütmeleri çok daha zorlaştırıyor bu durumu. Ama dediğim gibi asıl problem genç işsizliği, ilan gelmemesi, sürecin çok uzaması. Ne diyelim inşallah kısa sürede herkes gönlünden geçirdiği yerlere ulaşır...
-
bir de demiyorlar mı 'yokmuş gibi davranın' he canım yaaaa!
-
@83istanbul şuan tek kurtuluşu bu sınav olanlar nasıl yokmuş gibi davransın değil mi
-
@83istanbul yokmuş gibi davranamam. ben çalışıyorum iş yerimde patron bile görüyo bir elimde evraklar pc de forum açık. noldu daha belli olmadı mı sonuçlar diyo.
-
Arkadaslar her sene surec ayni isleyecek diye bir durum yok ama.gecen sene evraklar 1 gunde toplandi diye bu senede oyle olacak diye bir sey yok.baska bankalarda halkbank gecmis senelerdede aciklayip 20gun sonra bile egitime grup grup cagirdiklari oluyor.ben bugun yarin aciklanacagini dusunuyorum.
-
@mahalkme hocam zaten evrakların çoğu e devletten alınacağı için bence sorun olmayacak