2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@onuralp1903 Onur, bankada yükselme dikey ve yatay olur. Hangi departmanda olduğun önemsizdir. Kobi pazarlama elemanları müdür seçilirken önceliklidir.
Servis Görevlisi-Servis Yetkilisi- Yönetmen Yardımcısı-Yönetmen-Müdür diye 3 er yıl ara ile açılan(bu sene 4.yılında açılmayan) sınavlarda başarılı olmak kaydı ile olur.
Uzman Yard.-Uzman-Kıdemli Uzman-Yönetmen-Müdür(2 yılda bir sınavsız yükselirler, uzmanlığa geçerken bitirme tezi verirler)
Kariyer yolunuz budur. -
@nikola-tersla Pazarlama ve ikna kabiliyetin, duruşun, kılık-kıyafet ve kişisel özenin.. İşlem hızı bizde bir ölçü kriteri değil. Asistan ile biten ünvan maaşları düşüktür. Yetkili ünvanı ile maaşın artar.
-
@cnsde Eski belgelerde eğitim tamamlama ile güncelleniyor. Lisansı ne zaman aldığınızı bilmediğim için yardımcı olamadım.
-
@penadimorte Sizce banka gerçekten adil bir eleme yapacak mıdır?Çünkü hepimiz daha önceden hiç alışkın olmadığımız pek çok teste tabi tutulduk.Grup mülakatı,envanter testi,bireysel mülakat.Ve hala İK bizi takip ediyor mu diye tedirgin olanlar var
Ayrıca birde malesef üst düzey referansları olduğunu dolaylıda olsa söyleyenler oluyor.Tüm bunları göz önünde bulundurunca gerçekten hakeden kazanacak diyebilir miyiz? -
@penadimorte asistan ile alınması gerekenin mi altında yoksa yetkili maaşından mı düşük? İnşallah anlatabildim
-
@0626 Ailenin bir ferdi olarak buna yorum yapmam ve fikir beyan etmem yakışık almaz. İk sizi takip ediyor mu? Hayır, etmiyor
-
@penadimorte cok tesekkur ediyorum hocam
-
@nikola-tersla maalesef bahsettiğiniz şeyi anlamadım, yeniden deneyin bakalım.
-
@penadimorte banko asistanı ne kadar alıyor tahmini diyeyim.
-
Evet, sabah malum, mesai var herkese iyi forumlar dilerim. Yeniden hepinize sabır ve başarılar diliyorum. Şubeleriniz belli olunca vakit bulursam yeniden mütalaa ederiz.
Saygılarımla. -
Yeminle uyuyamıyorum kalktım sigara yaktım. Allah yardımcımız olsun
-
@reisbey zor hocam bende surekli siteye bakiyorum ona gore yol cizcez artik bi sekilde.
-
@mrvguy siteye bakma degil de yapacak pek bir şey kalmıyor
-
@mrvguy olumsuz olursa hocam
-
@nikola-tersla pazarlama asistanı banko dan 50tl civarında fazla alır. Spk varsa 200lira kadar fazla anca. Operasyon asistaniysa 200lira civarı fazla alır. Ama o da spk alamaz, operasyona vermiyorlar.
-
@pel tabi bu ikisinin unvanı aynıysa..
-
Herkese günaydın, özellikle pusuda olanlara
-
@dimitris günaydın, işsiz olarak uyandığımız son sabah olur inşallah
-
Günaydın sizle takip etmek güzeldi sınavı diğer başlıklar bitmiş gerçekten samimisiniz çoğunuz inşallah sizin adınıza olur.Benim adıma ise hayallerin başlangıcı veya sonu olabilir bakalım
-
@bianconeri daha dur be kardeşim acıklanmadı veda etmek icin erken