2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@yilmaz_33 İstanbul tazminatını uzmanlık için mi söylediniz yoksa servis görevlisi için de bu rakam geçerli mi?
-
@bianconeri, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
göz için bana sadece rapora oranları yazdı sağ sol çalışabilir vs yazdı. ölçüm cihaz belirtmeme rağmen ama sorun olmaz dedi.
sizdede böylemi sadece rapor şeklindemi o sonuç
ya bu kadar 1200 kişinin belgelerini hemen inceleyebilirler mi ? yani ne bileyim belgesi eksik olana o gün sozlesme imzalayamaz mısın diyecekler hadi evine mi diyecekler 1 gunde belli olmaz ki zaten bunlar
bana da göz doktoru rapor şeklinde verdi ,normal renkli ekran karşısında çalışmasında bir sakınca yoktur gibi bir cümle yazıyor herhangi bir cihaz çıktısı vermedi yani bu acaba sorun olur mu
-
@bianconeri hocam ayni durumj bende yasadim bir cok özel hastaneyi ve göz hastanesini aradim cihazla göz kusuru raporu dedim anlamadilar bile ne demek istediğimi aynen sizinki gibi rapor yazip verebileceğini söyledi doktor onu da ben kabul edemedim banka kabul etmez diye.. sanirim yarin be de sizin gibi rapor seklinde alacağım insallah sorun olmaz
-
Tetkikler için sizlerin verdiği paraları okuyunca cidden kanım dondu. Ankarada devlet hastanesi 350 tl fiyat çekti. 1 günede yetişmez diye de ekledi. Korktum yetismez diye gittim özele 540 lira verip yaptırdım. Hay salak kafam. Öyle pişmanım ki
-
@akn bir egitim ve arastirma hastanesinde
-
@miskuruntu doktor o raporu kabul edicekler dedi ama halbuki içime kurt düştü bende yaptırayım bitane daha, yani ayrı hastaneden özel göz olctursek kabul ederler mi? Diğer belgelerden ayrı?
-
@edımsimit hocam ik yı arayıp sormak lazım, yani herkese değişik veriolar bende anlamıyorum ki
-
Müstakbel iş arkadaşlarım günaydın. AkademİK ten msj geldiğinde sadece geldiğine dair buradan paylaşabilir misiniz ?
-
Sadece tahlil sonuçları yetiyor mu heyet raporu veya iş için sağlık raporuda gerekiyor mu
-
@crnm neden 1 yaziyoruz hocam? 1 sayili kanun olarak asagiya dusuyor 1 yazdigimizda bi alt tarafi okuyun.valla cikamadim icinden
-
@lessismore Merhaba, hocam multineti kapılardan girmek için kullanıyoruz, fakat şöyle bir durum da var, size verilecek personel tanıtım kartı da aynı görevi üstleniyor.
Ben bir sorun olacağını sanmam -
Arkadaşlar iş sözleşmesini bize gonderceklermi istifa durumunda koşullar nasıl öğrenmek icin
-
@monetarist imzalama esnasında fotoğrafını çekmenizi tavsiye ederim hocam. istifa eden bir arkadaşım sözleşmesini talep ettiğinde bir süre beklemek zorunda kalmıştı
-
@limonluk sadece tahlil sonuçları hocam ben sordum ik ya hastanedekiler raporsuz napcaksin desede
-
@sinek, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@shady1 napacaz dostum ? Uzmanlik teklifi gelir mi sence
Ben uzmanlığı kabul etmem zaten ama isteyenler icin gelir insallah. 1ay daha bekleyin teklif icin hala yoksa bosverin bunu hocam cunku gecen sene oyle olmus . Ik bile bilmiyo su an bunu ogrenebildigim kadariyla. Gecen seneye gore yorum yapip gelebilir diyolar sadece
-
@rebell hocam her doktor her insana farklı rapor veriyor zaten sorun olmaz gibi küçük detaylar bunlar, göz için rapor yazdilsr mesela sadece bana
-
@marshallkeyness yoğunluktan dolayı olabilir hocam bilemiyorum
-
Kamu / kamu özel hastanelerinde sevk kağıdı olmadığı için rapor 200 tl. Raporsuz tek tek tahlil için doktor sırası almak paha biçilemez.. Özel hastahanede 120 tlye hallediyorum ne diyeyim ki
-
@rebell teşekkür ederim doktora onaylatmaya gerek yok dimi
-
Arkadaşlar merhaba ben göz için ölçüm yaptim ama doktor reçete şeklinde yazdı sonucu kabul ederler mi acaba