TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@shady1 Aynı gün elendiklerimize inat
Tekrar tebrik ederim dostum gerçekten çok sevindim senin adına. -
@genclerbirlikli, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 haydi hayırlı uğurlu olsun :))) artık şu alttaki yazıyı bas denetçi yaparsın
Eyvallah dostum yapayim mi
Aslinda bizim için ne ünvan , ne makam ne de para önemli değil. Asil önemli olan devletimize hizmet etmek.
-
@shady1 yap yap yakışır
-
@shady1 çok sevindim hocam sonuna kadar haketmiştin zaten hayırlı olsun tebrik ederim forumun müdavimleri birbir atanıyor darısı başımıza
-
@maxmin, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 çok sevindim hocam sonuna kadar haketmiştin zaten hayırlı olsun tebrik ederim forumun müdavimleri birbir atanıyor darısı başımıza
Allah razi olsun dostum. Insallah sen de istedigin yere en kisa zamanda atanirsin.
-
@shady1 tebrik ederim gerçekten çok sevindim senin adına. Beni buradan da elemişler sağolsınlar alıştım artık
-
@Shady1 tebrikler dostum senin adına mutlu oldum darısı kendi adıma da mutlu olmaya artık
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Tebrik ederim. Çok şükür ki Allah bu duyguyu yaşattı bize
-
@kilcal, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 tebrik ederim gerçekten çok sevindim senin adına. Beni buradan da elemişler sağolsınlar alıştım artık
Hadi yaa buruk oldu simdi sevincimiz insallah en kısa sürede olur istedigin yer dostum. teşekkür ederim.
-
@genclerbirlikli çok sagolun hocam :))
-
@yasaklı, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@Shady1 tebrikler dostum senin adına mutlu oldum darısı kendi adıma da mutlu olmaya artık
Dostum seni de iyi tanıyorum cok güzel bir kurum seni bekliyo insallah üzülme Tesekkur ederimm.
-
@shady1 tabikide tanisiriz hocam hatta işin ilk günü bi TY ailesi olarak çay içeriz :))
-
@steward, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 tabikide tanisiriz hocam hatta işin ilk günü bi TY ailesi olarak çay içeriz :))
TY Standini hazirlamaya başlayalım
-
@shady1 hayirli ugurlu olsun kardeşim o kadar zamandir beraber ugrasiyorduk sonunda olmasina cok sevindim gozun aydin karsiligini alacaksin diyordum bastan beri o gün bugünmüs
-
@brzezinski, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1 hayirli ugurlu olsun kardeşim o kadar zamandir beraber ugrasiyorduk sonunda olmasina cok sevindim gozun aydin karsiligini alacaksin diyordum bastan beri o gün bugünmüs
Teşekkür ederim sayin denetmenim nasi oldu anlamadik bi yanlislik olmali bu işte
-
@shady1 yok yok bir yanlislik o bastan beri olmasi gerekendi geç oldu da güç olmasin Baştan beri hakkettin fazlasiyla
-
@shady1
Yaaa kazanmişsın ve hic soylemiyosunnn
Neyse sonra kizarim simdi zamani degil
Cook sevindim valla sonunda kirdin seytanin bacagini oleeey bogazda yemek yersin artik mayışınlagozun aydin kurtuldun sen de kismet bu gune ve bu kurumaymis. Cok sukur -
-
@1903bjk, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@shady1
Yaaa kazanmişsın ve hic soylemiyosunnn
Neyse sonra kizarim simdi zamani degil
Cook sevindim valla sonunda kirdin seytanin bacagini oleeey bogazda yemek yersin artik mayışınlagozun aydin kurtuldun sen de kismet bu gune ve bu kurumaymis. Cok sukurValla bugün cok degisik bir gün yaşıyoruz dostum herkese haber vermeye calisiyorum anca oluyo. çok teşekkür ederim. Ne kadar ugrastuk ama ya çok şükür.
-
@otuzyılsavaşı, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
@Shady1
tebrikler dostum gözün aydın..hayırlı uğurlu olsun :))
artık forumdan çık ve gerçek hayata dön dostum :))
diğer kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum :):)
kazanamayan arkadaşlara geçmiş olsun :(( lanet olsun ama umudu kaybetmek yok ki @Shady1 hocam ve diğerleri örnek olsun hepimize..sizleri nasi birakirim burda aile olduk resmen Hiiç bi yere gitmiyorum