ÖSYM Sınav Ücretleri
-
@köyündelisi yatırmadan olmuyor galiba.bende de aynı sorun oluştu.yatırdıktan sonra başvuru yapabildim.
-
@erhankestevur teşekkürler hocam, sağolun
-
@byteks1 hocam hic beklemediginiz bi puan turunden hic beklemediginiz bi ilan gelebilir. Iki yildir kpss surecinde bulunan biri olarak girmenizi tavsiye ederim.
-
ÖSYM, yine oturum hokkabazlığı adı altında milletten 140 lirayı alıyor. Bu sınava girenlerin çoğu işsiz. El insaf! Ses çıkarmak lazım!
-
fotograf onaylanmıştır yazıyor başvuru yaparken bir sıkıntı olmuyor foto tarihi geçti ama güncellemem gerekir mi
-
@fabercastell hocam güncelle için rahat etmez aklında o soruyla yaşama sınava kadar.
-
Dostlar hepinize merhaba. Bildiğiniz gibi daha evvel ÖSYM'nin yanlış uygulamalarını dile getirmiştik bu başlık ve ilgili haber vasıtası ile ancak bu yıl görüyoruz ki bu keyfiyet aynen devam ediyor. Bu nedenle yine bir haber oluşturma gereği hissettim. Sosyal medya aracılığı ile bunun yayılması hepimizin lehine olacaktır. Özellikle oturumlardaki anlamsız yayma ve 2 gün zorla şehir dışına gitme durumlarını dile getirmeye çalıştım. Buyrun ilgili haberimizi;
https://www.tercihiniyap.net/kpss/osymnin-yanlis-uygulamalarinda-israri-suruyor
Sizler de sosyal medyada bunu yayarsanız iyi olur.
-
@hgrotius haklısın
-
Sadece, KPSS genel kültür genel yetenek oturum ücretine giren ne kadar ödüyor?
-
@kartel06 https ://ais.osym.gov.tr/
-
@kartel06 60 tl hocam.
-
Neyse ki geçtiğimiz sene olduğu gibi 430 tl saçmalığı gündeme gelmedi.
-
@antimülakat Yine de fazla. Dersleri para koparmak için oturumlara bölüp her oturum başına para almak da fırsatçılık değil de nedir?
-
Fotoğraf sürem dolmuş.Herhangi başvuru merkezinden halledebilir miyim?
-
@eomer evet hocam.
-
@agor sağolasınız hocam
-
@bluephantom alan kısmı iki oturum olabilirdi de, nasıl bir hesapları varsa maliyeti kurtarmıyormuş. Bence en büyük maliyet yazılım, teknik işler ve soru hazırlama işlerine gidiyor.
-
@antimülakat Hocam, eskiden tek oturumdu. Bana sorarsanız da daha iyiydi. Bunlar para koparmanın derdinde. Bir oturum 60 lira olur mu? Alanlar neden vüzi miktarlara değil?
-
TUS sınav giriş ücreti 432 TL olmuş. ÖSYM yine formunda.
-
@kml o kadar ucuzsa bi gireyim nasilmis sinav merak ettim