2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar ingilizce konusunda tutumları nasıl bir bilginiz var mı? Mülakat aşamasına geldiğimizde sohbet şeklinde mi ölçme oluyor herhangi bir dil puanı istemedikleri için merak ettim.
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@fc-real-gdp 3,98 gibi bi ortalama ile mezun oldu siyasaldan. Kpssde tr ikincisiydi, sayistaydan once hazinede basladi. Kazanamadigi bi kurum yoktu yazilida. Konusmasi, bilgi birikimi vs cok ileri duzey biridir. Sayistayi da dereceyle kazandi ya 1 ya 2. Referansi kendi basarilaridir ozetle, daha ne olsun:)
Yarın gel Mit’te işe başla
-
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@fc-real-gdp 3,98 gibi bi ortalama ile mezun oldu siyasaldan. Kpssde tr ikincisiydi, sayistaydan once hazinede basladi. Kazanamadigi bi kurum yoktu yazilida. Konusmasi, bilgi birikimi vs cok ileri duzey biridir. Sayistayi da dereceyle kazandi ya 1 ya 2. Referansi kendi basarilaridir ozetle, daha ne olsun:)
Birader yanlış anlama ama başta nicki görmedim Saymüd geldi yine sandım Bu ne abi süper kahraman mı bu?
-
-
@attila-the-hun valla oyle hocam, eksik yazdim daha hatta:)
Sokakta hasta bi hayvan gorunce derse girmeyip alip veterinere goturcek kadar da guzel kalpli merhametli biridir super kahramana benzer yonleri var o yuzden, haklisiniz:) -
@1umut hocam konuyu dağıtıyoruz ama 3.98 var mıydı o kadar da yüksek olduğunu bilmiyordum
-
@fc-real-gdp sadece bir dersi C imis 3,99 ya da 3,98 hocam. Tereddutteyim:) isletmeden cikan birinciler geleneksel ama onun ortalama en yuksegi sanirim:)
-
@1umut neden 4.00 degilmis
-
@1umut Maşallah ya. Ben de 2.66 ile ekmeğimin peşindeyim
-
@baumol tt sayistaya girmis olabilir ama bizim gözünüzde bir baumol degil
-
-
@shady1 Bir shady değiliz kardeşim ama
-
@1umut eyvallah hocam . Insallah hep birlikte sayistay a sizalim
-
@baumol, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@shady1 Bir shady değiliz kardeşim ama
:)))
-
valla benim de 1 tane tanıdığım vardı, marmara iktisatı hazırlıkla 6-7 senede falan bitirdi. Adam Türkiye 3.sü oldu. Şuan vergi müf. Not ortalaması 2 küsürdür. Hiç de öyle kedilere falan bakmaz. Yere falan balgam atar öyle bi adam yani.
-
@shady1 hocam sızalım demeyin
-
Hocam ben de siyasaldan Mezunum 3.98 duymadım gerçekten siyasaldan o ortalama inanılmaz zor geçme notu 70 ayrıca tüm sınavlar klasik bizim bolum birincisinin 3.39 du
-
@yigidooo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Hocam ben de siyasaldan Mezunum 3.98 duymadım gerçekten siyasaldan o ortalama inanılmaz zor geçme notu 70 ayrıca tüm sınavlar klasik bizim bolum birincisinin 3.39 du
Hocam hacettepe tıptan kız 3.97 ile mezun oldu. Bence olabilir.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@shady1 hocam sızalım demeyin
Bizim kötü bi niyetimiz yok sen yanlis anladin onu