2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@attila-the-hun hocam o arkadaşın bir benzeri de benim okulu bitirme yılı açısından bakarsak. tabi kpss'de derece yapamadım vergi müfettişi falan da olamadım ama i. hakimlik ve kaymakamlık mülakatından elendim. yere balgam da atmıyorum tabi
-
@attila-the-hun valla ben 7 yıldır duymadım herkes okulu bitirmek için can atıyor
-
Kim kaçla mezun oldu diye bakmiyolar arkadaşlar gidin ders calisin yahu
Sayistay dan Kesin bilgi yayalim -
@fc-real-gdp bu daha mülakata kalırsan o süreçte yere balgam atmadan şansını dene bakalım
-
@shady1 ben bugün ales mağduru oldum, izinliyim bu gece. sizin çalışın arkadaşlar.
-
@yigidooo aynen hocam bemimde bir arkadaş ankara siyasal ama bölümüde siyasal anca bitirdi kpss ye derse çalışası yok bezmiş
-
@maxmin üniversite hikaye arkadaşlar ders çalışın
-
@attila-the-hun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@yigidooo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Hocam ben de siyasaldan Mezunum 3.98 duymadım gerçekten siyasaldan o ortalama inanılmaz zor geçme notu 70 ayrıca tüm sınavlar klasik bizim bolum birincisinin 3.39 du
Hocam hacettepe tıptan kız 3.97 ile mezun oldu. Bence olabilir.
https://youtu.be/ovNBhxZsdp4 Hatta hacettepeyi 3.97 ile bitiren doktor hanimin röprtaji birakayim soyle.
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@attila-the-hun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@yigidooo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Hocam ben de siyasaldan Mezunum 3.98 duymadım gerçekten siyasaldan o ortalama inanılmaz zor geçme notu 70 ayrıca tüm sınavlar klasik bizim bolum birincisinin 3.39 du
Hocam hacettepe tıptan kız 3.97 ile mezun oldu. Bence olabilir.
https://youtu.be/ovNBhxZsdp4 Hatta hacettepeyi 3.97 ile bitiren doktor hanimin röprtaji birakayim soyle.
Çok güzel valla. Süper. Ben çok beğendim yani başarısını :)))
-
Bu ileti kaldırılmıştır.
-
@otuzyılsavaşı 0.01 kalın punto ama silinsin
-
@baumol dostum biz de bogaziçini dereceyle bitirdik senle dimi. Kimseye söylemeyelim ama.
-
@shady1 Asla BOĞAZİÇİ İŞLETME mezunu olduğumuzu söylemiyoruz.
-
@baumol, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@shady1 Asla BOĞAZİÇİ İŞLETME mezunu olduğumuzu söylemiyoruz.
-
Uygunsuz içerik nedeniyle kaldırılmıştır.
-
@FC-Real-GDP hocam Sen de mi siyasal mezunusun ?
-
@brzezinski evet hocam, hatırlatmayın gençliğimi yedi
-
@fc-real-gdp sormayin ya kac mezuniyet
-
Arkadaşlar sayıştay için whatsapp grubu mevcut mudur?
-
Valla arkadaşlar ist üni siyasal mezunu hukuk son sınıfım. Ayrıca yüksek lisans yapıyorum. Guy da bütün sorulara cevap verdim. Ona rağmen elediler beni. Aöf mezunu adam oldu ama. Bu işler okumayla etmeyle alakalı değil. Ben ona inandım. Ama yine de deniyoruz. Yapacak bir şey yok.