2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@onuktekin yok hocam kafama koydum o sınav yapılırsa eğer bir şekilde, yapıldıktan sonra bütün hukuki yolları deniycem dava da dahil sınav herkes için yeniden yapılacak ya da bizim maddi manevi hak kaybımımızı tazmin edecekler bir şekilde o riski de fişlenmeyi de masrafı zahmeti de göze aldım artık.
-
@kilici sadece muhasebe denemesi olan dovletov'un kitabını almıştım aynen öyle benzeri çıkmıcak zorlama sorular çözülemesin diye hazırlamış resmen
-
@odtüsbky illa deneme olsun demiyorsanız kitabı alın geçin hocam.Elinizde Alican Hoca'nın çıkmış sorular kitabı da olursa daha verimli olur.Açıklama kısmı konuyu iyi oturtuyor.
-
@odtüsbky *rica ederim hocam.
-
@casanova fişlenmezsiniz hocam öyle düşünmeyin.Adalet zamanında lazım da...ölü toprağı var üzerimizde bir de kpss yaklaşıyor biraz da bu yüzden organize olamadık belki de.
-
@maxmin Ben de gözü kapalı almam o zaman biraz incelerim. Açıkçası elimdeki Ferhat Yıldız çıkmış soruların yanına alternatif özgün sorular arıyordum.
-
@odtüsbky hocam aklıma gelmişken söyleyim.Baskısına dikkat edin.ilk iki baskı da hatalar var.son baskıda düzelttim dedi hoca.
-
@odtüsbky ferhat da yer yer hatalar var.rasyo da zorluk bakımından 2 ye bölünmüş halde.temellendirme ve gelistirme olarak 2'ye ayrılmış kitap.
-
@odtüsbky A kadronun özgün soru bankasını tavsiye ederim hocam çok iyi gerçekten.
-
@odtüsbky fasükül deneme değilde sadece muhasebe üstüne birşey alıcaksanız hocam bir bakın önce 2017 baskı sadece muhasebe denemesi olan dovletov benim bahsettiğim kitap. Eğer soru bankası şeklinde düşünürseniz a kadro soru kasası gibi bir kitap iyi olabilir , 4 ders fasükül denemede murat ve monopol muhasebe soruları güzel
-
@casanova yaparsan helal olsun derim. Çünkü bu sınav öylesine baştan sallama oldu ki yakışmadı!
-
Muhasebede kayıt sorusu,iktisatta islem sorusu çok azdı acaba e-sınav olduğu için mi sözel ağırlıklıydı.eger öyleyse basılı ortamda sorular baya değişir.
-
şimdi bu kadar hak-hukuk diye ağlayan tiplerin mülakata kalmaları halinde fellik fellik referans-torpil peşinde koşacak olmaları da ayrı bir ironi.
-
Son çıkan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yer alan hüküm: "Buna göre, ÖSYM, aynı veya farklı zamanlarda farklı sorularla yapılan ancak adaylara sağladığı haklar bakımından eşit sonuçlar veren eşdeğer sınav yapabilecek."
-
@görünmez-el bende bu maddeye takıldım bunu ösym öyle bir kullanır ki hayal edemiyorum ya skandallar silsilesi olacak
-
@rorschach159 benim aklıma yds, ales gibi sınavlar geldi. tam tarife uyuyor
-
@rorschach159 görmeyenler için veya aramaya üşenenler için kararname no madde sayısı ve başlığı da yazalım görülsün.
4 sayılı kararname 25.bölüm ÖSYM başlığı altında madde no 346 d) bendi.
Bu yapılan değişiklikle şu an ki sayıştay sınavında oluşan durum hukuka uygun hale getirildi. Artık dava açarak dahi sonuç alınamaz çünkü durum hukuka uygun oldu. Yazıklar olsun... -
@görünmez-el Eş değer sorularımız hayırlı olsun.Bu konudaki akıl hocaları kimse selam olsun. Bol bol sevgi sözcüklerimi diziyorum kendilerine.
-
Yeni çıkan Kararname ile Devlet Denetleme Kurulu üst denetleme kurulu olmuştur. Ben bundan Sayıştayın yerini alacağı sonucunu çıkarıyorum. Çünkü Sayıştayla aynı kurumları denetliyor. Ayrıca bir çok özerk kurum, kuruluş ya bir yere bağlandı ya da lağv edildi. Neyse hayırlısı olsun.
-
@paca08 çok ilginç bir dönem bizi bekliyor.