2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@sofuoglu sayıştayın sitesinde protokolde var ondada yazmıyor .KPSS PUANI rahat olabilirsin zaten eleme sınavı olmasının temel sebebi bu. ARTIK İNANIN KPSSİZ OLCAĞINA ::)
-
@fc-real-gdp @sinavparambitti vallehi kusura bakmayın telefondan sadece forumu takip edebildiğim için sayıştay ın sitesinde yayınlanmış olan protokole bakamadığım için bir an tereddütte kaldım Öyleyse çalışmaları hızlandırmak lazım herkes için hayırlısı olsun inşallah
-
@rootofallevil daha bunlar bir şey değil. asıl sınav ücretlerini 2019 seçiminden sonra göreceğiz.
-
Arkadaşlar sınav PC üzerinden yapılacak ben öyle anladım,protokolde ÖSYM tarafından işlem kagidida verilecek yazıyor.
-
@sinavparambitti ben de aof 3. sinifim ve muhtemelen finallere giremeyecegim. Hem aof icin hem de su 200 tl sinav ucreti icin bir seyler yapilmasi lazim. Aof okuyan herkes arayip ertelenmesini istese belki cok fazla talep oldugu icin ertelenebilir
-
Dünkü etkinlikte ben bahsettim ücretten ama etkili olmadı tabiki 200 gerçekten çok fazla ben hala kararsızım başvuru yapmakta keşke akıl veren biri olsa ya :((
-
@can-mavi hocam e sınav şeklinde olucak, protokolde osym tarafından kalem,silgi vs yanında işlem kağıdı da verilicek deniliyor. Nasıl olacak bu iş ?
-
@friedman98 e-sinav olcak demiyo, e-sinav merkezinde sinav olcak diyo hocam
-
@shady1 hocam işlem kağıdı verilecek diyo burdan ne anlamalıyız ?
-
2016 protokolünde işlem kağıdı verileceği yazmıyor peçetede bitiyor. şunu açık açık yazsalar ya şimdi ösym başvuru kılavuzunu bekle öğrenmek için.
-
@friedman98 Elektronik dınav yapılacak yazıyor protokolde. E-sınava ilişkin ayrıntılar ÖSYM tarafından başvuru sırasında adaylara duyurulacakmış.
İşin diğer garip yanı protokole göre sınava, bir lisans programından mezun olan herkes girebilecek ancak ilk yayınlanan duyuruda hangi fakülte mezunlarının sınava girebileceği belirtilmişti. -
@friedman98 hocam bence bu sinav normal formatta olur kitapçık optik seklinde. E sinav yapamazlar adaylara. 15bin bilgisayar var midir osym de bence yoktur
-
arkadaşlar bu yıl ilk kez kpss'ye hazırlanıyorum ve bu sınava da girmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki 2 aylık süreçte nasıl bir çalışma yapmalıyım ? deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
@shady1 yani en mantiklisi oda ben hiç pcden cozemem elimin kitapçığa değmesi lazım cizmem lazım bu sınav böyle olmamalı o kadar bekledik
-
@gilbertini, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
arkadaşlar bu yıl ilk kez kpss'ye hazırlanıyorum ve bu sınava da girmeyi düşünüyorum. Önümüzdeki 2 aylık süreçte nasıl bir çalışma yapmalıyım ? deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
Valla hocam biz 3yildir bu işteyiz. Bu 2 ayda ne yapcaz biz bile düşünüyoruz
-
@shady1 5500 bilgisayar varmış Kasım 2017 ile. İstanbul 500, İzmir 125, Ankara 5000...
-
@shady1 hocam ben girecek olsam önce güzel bi tekrar + soru yaparım sonra eksiklerimi giderirdim. Konulara tam hakim değilim ama.
-
@gilbertini 200 liraya deneme Sınavı yapmış olursunuz. O kadar istiyorsan ver 100 lira ayni denemeyi ben sana yaparim 100 liranda cebinde kalir :))
-
@enteresanthink deneme için girdiğimi nasıl düşündünüz?
-
Ama gerçekten bu sınav ucretlerine bir düzenleme getirilmeli .Ösym kâr amacı güden bir kurum haline geldi .Böyle devam ederse yakında bankalardan "Kpss Hazırlık Kredisi " veya "Öğrenci Sınav Kredisi "adı altinda krediler vermesini görebiliriz