2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@priss hocam benim çekingem kompozisyondan. test sınavını geçtim diyelim kompozisyondan ne bekleniyor adaylardan. iyi kompozisyon yazamam ben
-
@kendinehakime idari hakimlikle ilgili bilgim olmadığı için kıyas yapamam. Kitap olarak aynı KPSS kitapları ideal. 2 yıl uzun bi süre ama günde 7-8 saat çalışırım dersen sorun olmaz
-
@fc-real-gdp bize 2008 le ilgili sordular orası bence belirleyici oluyor güncel ekonomi haberlerini takip ederek aşılır gibi. Tabi orası sonraki mesele önce test gibi bi sınav var:)
-
@hukuksever, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Özlük hakları ve maaşı iyi herhalde bu mesleğin yoksa çok zor bir sınava benziyor.
Asgari ücret + yol + yemek + sigorta. 3 yıl sonra da kadro şansı var.
-
@priss hocam seni yeniden buralarda görmek ne güzel sayıştayda ne gibi sıkıntı yaşamıştın yazılı sınavda ?
-
@kendinehakime hocam i. hakimlik ve sayıştay en son 2016'da olsu. sayıştay sınavı daha zordu bence. sayıştay'ın testinde elenmiştim, i.hakimlikte mülakata kalmıştım.
-
ben kaymakamlıkla hakimliğe girmiştim bana sayıştay her zaman iki sınavdan da zor geliyor.
-
@ff zaten o kitapta olmayan şey gerçekte de yoktur:d
-
@can-mavi kardeşim ben de a kadro ve konsensus kullanıyorum hukuk için başka kaynağa gerek var mı, murat fasikül ve ya murat öğretmenin ders notları kaynaklarını düşünmüştüm gerek var mı sence. bir de hukuk için özgün soru bankası olarak neyi önerirsin ?
-
@yigido89 kardeşim a kadro ve konsensus yeterli, boşuna farklı kaynak alma
-
@can-mavi tamam ozaman teşekkür ettim kardeşim.
-
Yahu ben anlamıyorum bu ücret meselesini... 200 liraya sınav ücretimi olur ? E yds 'nin bile bu fiyatta olmasını anlamıyorum. Ne özelliği var o merkezdeki bilgisayarların.. Yeter artık ya böyle fahiş fiyatlandırma yapan kurum mu olur. Yazıklar olsun
-
Arkadaslar bu maliyede kamu harcamaları ve kamu gelirleri kesin yok mu?
-
Herkes şikayetci ucretten ama etkinlik yapmaya kimse yaklaşmayı
-
@brzezinski 3 ay sonra mülakat dışı bırakıldım
-
Dostlar birde bu hangi dersler var yok ben de tam hatırlayamıyorum eşya iyuk vb. Bu konuda net bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi?
-
@priss sayistay sitesinde ilanin icinde osym protokolu var orda yaziyo konular hocam
-
dostlar şimdi aile ve miras hukuku ve ticarette kıymetli evrak var mı yok mu ? son karar nedir
-
özür dilerim şimdi gördüm varmış hepsi
-
Geldi gönlümün efendisi bu sınavı 1.5 yıldır bekliyorum. Rövanşı alma zamanı gelmişti işte şimdi fazlasıyla motive oldum.