2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@fiscaldrag, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@maxmin KPSS'de ben de yapamıyorum o kısmı ama Sayıştay'da özellikle kültür kısmı gayet iyi gelmişti Şans işi biraz.
hocam şu soruyu görünce kahkaha attım ''-Aşağıdaki ilçe isimlerinden hangisi yalnızca bir ilimizde bulunmaktadır?'' bu nedir ya
-
@i-fazıl-pelin hocam alandan zor valla Bide bunu bilmenin ne gibi ölçücülüğü var anlamıyorum bilinmesin diye sorulmuş soru
-
etkinliğe destek lütfen arkadaşlar duyarsız kalmayalım
-
Arkadaşlar bir hususta size danışmak istiyorum. Ilanda askerlik durumuyla ilgili bir ibare göremedim. Askerlik tecilim 13 haziranda sona eriyor. Şahsi problemlerden ötürü alese de giremiyorum, dolayısıyla tecili uzatma şansim yok maalesef. Ya da varsa ben bilmiyorum. Bu sınava katılma durumumu etkiler mi. Sınava katılmamda bir sıkıntı çıkmaz da mülakata kadar gidebilme durumum olursa bu durum problem teşkil eder mi?
Teşekkür ederim.
-
Kararsiz olup ilk defa bu sınava katilip katilmamada ikileme düsenler benim gözlerime göre bu sınava sevinen kitle isi gücü olup yani halihazirda guy sgk denetmen yardimcisi hatta vmy mhuy gibi adaylar.Yoksa 3 yıldir bu surecteyim p48 puani 80olam bir aday sınav yüzü gormedi.200 tl issiz bir insan icin aiesinden 45 kisilik ilan icin istenecek gibi degil.
-
@fiscaldrag pierson'du ismi galiba. O kadar kaynak taraması yaptım. Yalnız lütfü ejder, ismail engin, fatih saraçoğlu maliye ders notları kitabında bulabilmistim
-
@i-fazıl-pelin O soru biraz tuhaftı, haklısınız
-
@ff O kitabın eski baskısı var bende ama hiç hatırlamıyorum bu ismi. Kıyıda, köşede kalmış sanırım. Bir daha soracaklarını da düşünmüyorum.
-
Bu kadar dandik bir sınav için neden 200 tl isteniyor anlamış değilim altı üstü 90 soruluk bir test. Katılan sayısı az olsa sabit maliyetler sebebiyle ücret yüksek derim ama katılan sayısı da az değil geçen sene çok olmuştu. 200 sınav, ulaşım ve yemekle 300 tl minimum maliyeti oluyor bu sınavlara girenler çok zengin kişiler değil. Hani hiç bilmesek tamam diyeceğim ama üniversitelerde sınav yapıyor tamam dört dörtlük olmayabilir ama bu ücretin yarısından daha az tutuyor onlarda gözetmene para veriyor sınav maliyetleri oluyor vs. yani bu sınavın hakkı 100tl olabilir daha fazlası bu işten kâr elde etmeye çalışmaktır.
Sınav ücretinin fahiş olması sebebiyle ödeme gücüm olmasına rağmen tepki olarak bu sınava katılmıyorum. Katılan arkadaşlara başarılar dilerim iyi çalışın 200 liranız boşa gitmesin
-
Özlük hakları ve maaşı iyi herhalde bu mesleğin yoksa çok zor bir sınava benziyor.
-
@black haklisin. Bi etkinlik de buna yapalim bi sinav 200 lira olur mu ya arkadaslar ? Herkes katilsin ama Unutma sen yoksan bir eksiğiz
-
@shady1 benim aklıma da geldi ama şimdi desem katılan az olur diye vazgeçtim zaten pek üzerinde de durulmamış herkes kabul etmiş gibi herkes zengin
sgk teftiş bile ösym yapınca pahalı oluyor diye vazgeçmişti tabi orada kurum ödüyordu burada sayıştay öğrenciye ödettirdiği için sorun yok
-
@vural 657'nin 48. maddesindeki genel nitelikleri taşımak diyor ya ilanda. O maddede askerlik durumuyla ilgili şartlar var. Bir bakın isterseniz
-
@harmenihas Teşekkürler.
-
geçen sene sınava giren ve mülakata kalması haksız yere elinden alınan birisi olarak soru varsa cevaplayabilirim dostlar
-
Mülakata kalmanız neden engellendi hocam? Bir de yazılı sınav yine bilindik kitaplardan çalışmayla hallolur mu sizce, aynı tarz mı sorarlar? @priss
-
@officialsecret yazılı sınav soruları kolaydır. yani zor olmaz ama puan verirken biraz kasar ösym. ancak aynı kitaplar iş görür
-
@priss İki kişiden biri sizdiniz demek, geçmiş olsun. Bu olayı öğrendiğimde 136. olduğum için şanslı olduğumu hissettim. Böyle bir şey başıma gelseydi gerçekten daha çok üzülürdüm. İnşallah bir daha böyle saçma sapan şekilde insanların hakkı gasp edilmez.
-
@priss ilk kez sayıştaya gireceğim normalde idari hakimliği beköıyorum ama ilan gelene kadar sıkı şekilde çalışmak hakimlik içinde altyapı olur bana .İki yıldır kurum yogunlugundan hiçbir sınava katılmadım...Sayıştay hakimlkten zor mu oluyor??Daha fazla ders ve kapsamımı var??Kaynak olarak neler önerirsin??İki yıldır sınavlardan uza kalan biri için bugün başlayıp sıkı çalışıp kazanma ihtimali var mı sence yoksa maceramı olur >??Teşekkürler .
-
@fiscaldrag umarım dostum. Hayal kırıklığı oluşturuyor. Neyse nasip değilmiş. Belki şimdi olur