2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Size tavsiyem Maliye’de her konuya çalışın riske atmayın, geçtiğimiz yıllarda kamu gelirleri vb çıktığı oldu. Yine son aile hukuku ve miras hukuku da aynı şekilde. Sayıştay’ın vergi hukuku soruları da genelde zor oluyor, 2014’teki sınavda vergi cidden sağlamdı. Onun dışında genel kültüre vakit ayırmanızı tavsiye etmem vakit kaybı yaşarsınız, genel kültür, yetenek şans işi.
-
vergisi vuk ağırlıklı mı tvs ağırlıklı mı oluyor
-
Bir de bazı arkadaşların şimdiden klasiği düşündüğünü gördüm, tabi bana katılmayan da olabilir lakin ınanın eleme sınavı klasikten çok daha zorlu. Elemeye odaklanın, yine bir tavsiye maddi durumunuz el vermiyorsa ‘’bir deneyelim’’ mantalitesiyle 200 lira vermeyin yazık az para değil.
-
@toranj 2014 de TVS ağırlıklıydı net hatırlıyorum son sınav dağılım eşitti sanki, emin değilim.
-
@murky tvs ağırlıklıysa işin içinden çıkmak zor
-
arkadaşlar bence ağırlıklı olarak tvs ve vergi gelecek yine kamu gelirleri vs şunlar gelmez diye düşünüyorum. hatta tvs'den çok fazla soru gelecek diye bir beklenti oluştu bende. çünkü son sınavda neredeyse maliyenin %25'inden fazlası tvs'imiş. tvs çok önemli.
-
Arkadaşlar herkese merhaba ben Yakup Hoca size Anayasa İdare notlarında destek vereceğim. Hatta diğer derslerden hocalarımızı da ekleyeceğimiz ücretsiz whatsapp soru çözüm gurubu kuruyorum şimdi. Grubun kuralları 23.00 dan sonra ve sabah 9.00 dan önce paylaşım yapılmamasıdır. Hatta bu konu çerçevesinde özel bir kamp yapmayı düşünüyorum. Sizleri zorlamayacak birşey çıkarabilirsek ve talep olursa açarız. yoksa önemli değil açmayız. En azından bir şeyler paylaşmış öğretmiş oluruz. whatsapp linki aşağıdadır. Hayırlı olsun
-
@priss sağlık olsun hocam bu sefer rövanşı alırsın
-
@yakupozkaya teşekkür ederiz hocam
-
Herkese Selam , Lisans Eğitimimi bitirdikten sonra , açıköğretimdende başka bir bölüme başladım fakat açıköğretim final sınavları ve sayıştay sınavları aynı gün ne olacak benim halim hiç bilmiyorum kafayı yiyecem ya
-
@sinavparambitti benim de öyle. aof sınavı sabah, eleme 14.45 diyordu bugün ilanda
-
-
@sinavparambitti aaa demekki ben birinci sınıf olduğumdan. Sabah aof bürosunu aramıştım, okul bi bahane kabul etmiyor demişlerdi:(( keske 3 hazirandan almasalardı
-
@1umut Ne demek kabul etmiyor , AÖF 14 yaşında kardeşlerimiz lise sınavına gircek diye sınavı erteliyor , asıl aöf öznesi olan biz öğrencileri çoğumuz başka bir üniversite mezunu önemli kurum sınavına giriyoruz ertelemiyecek mi böyle saçmalık olamaz.Kesinlikle ertelenmesi lazım.İ
-
@sinavparambitti hocam siz de bi arayın sorun bakalım, en azindan mazaret sinavi konmali:(
-
@sinavparambitti muhtemelen lisans bitirdiğin için muaf dersin vardır eğer sayıştay sınavı 1 gün olursa 3 ders sınavıyla mezun olabiliriz.
-
@varoufakis Ne YAZIKKİ İNGİLİZCE İNKILAP TARİHİNİ MUAF ETTİRMEDİM
-
Geçen yıl kpss ücretleri ilk açıklandığında topluca tepki göstermiştik ücretler düşürülmüştü aynısını sayıştay için yapsak 200 TL çok be olabilirse 100 TL olmazsa 120 TL falan yapılabilir ücret
-
ÖSYM ile yapılan protokolden bahsediliyor ilanda ve ona bağlı olunacağından bahsediliyor, yanlış hatırlamıyorsam 13 Mart da duyuru yayınlamıştı ösym p48 ile alınacağına dair ama mevcut ilanda net bir şekilde puan türü belirtmeyip ösym ile yapılan protokole tabi kılınacağını yazması işkillendirdi beni ters köşe olmayız inşallah
-
@sofuoglu protokolü yayınladı sayıştay. p48'den bahsetmiyor.