2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@ofa muhasebenin eleme sınavına eklendiğini duyduğumda çok sevindim, muhasebeyi bu sinav acisindan can yelegi olarak goruyorum
-
@1umut komik olmuş zaten daha öyle kopya çekilmiyor ki adamlar soruları alıyor. Sen istediğin kadar kamera koy sınav salonuna önlem al. Adam önceden soruları alıp senle benle yarışıyor. Sen soruları çaldırma yeter!
-
Birde sunu diyim tecrübeli biri olarak soruyorlar nasıl çalışmalıyım 2 ayda diye ? Arkadaslar bu sınav öyle aleladele girilecek sınav değildir. Ciddi çalışma ve birikim isteyen sınavdır. 2 ay kimine iyidir kimine cok yetersiz suredir . Kaymakamlık idari hakimlik Sayıştay bunlar üst düzey sınavlardir.
-
@füreya 5
-
@pump-priming katılmakla birlikte çok işlemsel sorularla süre konusunda canda yakabilir kpss de olduğu gibi
-
2 ay hususuna değinmeden geçemeyeceyeceğim.
Bu soruya tepki gösterip ironi yapan tüm arkadaşlara katılıyorum, lakin bir arkadaşımız yazmış yukarıda ‘’Ben 3 yıldır içindeyim ben bile 2 ayda ne yapayım diye düşünüyorum.’’ diye. Süper yorum
Lakin benim KPSS Alan grubu maceram 2014 Sayıştay sınavı ile başlamıştı. Sınava tam 2 ay vardı ve benim A grubu hakkında hiçbir bilgim yoktu. Keza İşletme mezunuyum biraz Hukuk bileğisin haricinde ne iktisat ne maliye.
Neyse ben Sayıştay’a hazırlanırken de aynı tepkileri almıştım baya dalga geçen olmuştu fakat 2 ay muazzam çalışmıştım. Sınavda 400. oldum az kalsın giriyordum 225’e o 2 ay attığım temelle de girdiğim tüm KPSS A sınavlarında derecem oldu.
Siz cidden ciddiye alıp günde 8-10 saat çalışırım ben diyorsanız bence bir deneyin.
-
@aslan-reyiz gocam güzel paylaşimlarin icin sagolasin . Sanat tarihinden var mi bi seyler onu da paylaşır misin
-
@MaxMin Can yelegimide patlatirlarsa Sayistaylik sınavının dibini boylarim artik umarim hepimiz için hayırlısı olur
-
@ltfye cidden banada çok geldi ve aileme söyleyemedim bile daha sevincimi yaşamadan üzüldüm:( ne yapsak twitter etkinliği felan yapsak kimse katılmayacak nasıl tepki verilir bilemedimki...
-
2 ay bence eleme sınavı için yeterli bir süre. Bi arkadaş buraya soruları atmıştı öyle gördüm. O kadar da abartı bi sınav değil. 2 ay sağlam çalışma ile bence halledilir.
-
2 ay temeli olan için fazla bile, diğerlerini bilemem
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
2 ay hususuna değinmeden geçemeyeceyeceğim.
Bu soruya tepki gösterip ironi yapan tüm arkadaşlara katılıyorum, lakin bir arkadaşımız yazmış yukarıda ‘’Ben 3 yıldır içindeyim ben bile 2 ayda ne yapayım diye düşünüyorum.’’ diye. Süper yorum
Lakin benim KPSS Alan grubu maceram 2014 Sayıştay sınavı ile başlamıştı. Sınava tam 2 ay vardı ve benim A grubu hakkında hiçbir bilgim yoktu. Keza İşletme mezunuyum biraz Hukuk bileğisin haricinde ne iktisat ne maliye.
Neyse ben Sayıştay’a hazırlanırken de aynı tepkileri almıştım baya dalga geçen olmuştu fakat 2 ay muazzam çalışmıştım. Sınavda 400. oldum az kalsın giriyordum 225’e o 2 ay attığım temelle de girdiğim tüm KPSS A sınavlarında derecem oldu.
Siz cidden ciddiye alıp günde 8-10 saat çalışırım ben diyorsanız bence bir deneyin.
kardeş kusura bakma ama neden 2016'da sayıştay denetçisi olmadın?
-
-
alınma kardeş. tekrar söylüyorum. 2 ayda bu kadar ilerleyen adamın bir sonrakinde tek atışta alması gerekir diye düşündüm. yani belki hayatla ilgili bir takım sıkıntılar çıkmıştır ama 2014 ile 2016 arasında da çok uzun bir süre var. bence insanlar nasıl biliyorsa öyle yapsın. hiç kimse hiç kimseye laf söylemesin. herkesin ders çalışma yöntemi, zamanı kullanması, temposu farklı. aile durumlarını konuşmak bile istemiyorum. hak eden kazanır inşaAllah.
-
Maliye konularinda kamu gelirleri borclan ma ve kamu harcamalari yok mu?
-
arkadaşlar merhaba. Sayıştay test sınavı kpss ile ales karışımı gibi birşey. hem bilgi hem tecrübe hem de hız gerektiriyor bence. 2016 test+yazılı sınavı kazandım. 2014 den sonra 2 yıl aranın üstüne ilk defa sayıştay için ders masasına oturdum. tabii ki bir altyapım var ama 2 sene ara vermiştim. üstüne üstlük işim var ve mesai saatleri dışında derse zaman ayırabildim. 6 buçuk hafta gibi bir süre çalışabildim. testi geçtim. aklında soru işareti olan arkadaşlar için yazdım bu yazıyı. çalışacak gücünüz varsa moralinizi bozmayın. fırsatı kaçırmayın. deneyin derim !!
-
@i-fazıl-pelin hocam ben kendi reklamımı yapmadım. 2 ayda 0’dan dahi kazanma ihtimali olduğunu vurguladım. 2016’da 600’lerdeydi sıralamam Ben üslubuna güldüm, alınma yok. Avrupa Yakasında Sadettin Bey vardı ne derdi hep ‘’çalışın çalışın’’
-
@sdf eleme sinaviniz da netleriniz nasıldı hocam
-
@i-fazıl-pelin hocam ben kendi reklamımı yapmadım. 2 ayda 0’dan dahi kazanma ihtimali olduğunu vurguladım. 2016’da 600’lerdeydi sıralamam Ben üslubuna güldüm, alınma yok. Avrupa Yakasında Sadettin Bey vardı ne derdi hep ‘’çalışın çalışın’’
eyvaAllah kardeş. aman kırılma da ne olursa olsun Kalp kırmaktan çok çekiniyorum. Ama oldu da 0'dan yaptıysan helal olsun. selametle...
-
nurettin bilici hariç vergi hukuku tavsiye edecek olan var mı ? Vergim 0 ezberleyip geçecem soru çözmeyecem mümkünse küçük bir şey arıyorum.