2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
arkadaşlar iyi akşamlar, öncelikle halimi izah edip tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum;
sınavda matematiği yetiştiremedim 2 soru yapıp gerisini okumadan işaretlemek zorunda kaldım eve geldim alanda bazı soruları yanlış okuduğumu farkedince bu iş bitti dedim.(örneğin muhasebede hangisi aktifi düzenleyicidir sorusunu değildir okuyup a şıkkını işaretleyip geçmişim ) geçen yıldan puanım olmadığı için guy a da giremiyorum önümde sınav yok, 4 gündür yataktan çıkıcak gücüm yok, kendime sinirim geçmiyo. foruma bakıp 63 bandında kapatır muhabbetini görünce topladım doğrularımı 48 alan 20 gy gk (matematikleri yanlış kabul ediyorum) tecrübesizliğimi mazur görün,bu duruma gelebilme ihtimali var mı? -
Bence 46 alan-20 gygk neti sınır olur dostum. Sen yine iyi yapmışsın 48 alan. Ben aceleden salak salak hatalar yapmışım 45-46 bekliyorum. İçini ferah tut. İnş girersin.
-
@zwasp Yazılı sınava çalışmaya başlayabilirsiniz.
-
@zwasp hocam sizin hedef 80 falandı heralde doğru sayınız gayet iyi
-
@giordanobruno ah o salak salak hatalar bitirdi beni, bilemiyorum ya kendimi boş yere beklentiye sokup sonra bilgisayar başında kazanamadınız yazısını görmekten çok korkuyorum
-
Forumda çıta Allahuekber dağlarına çıkınca beklenti de yüksek oluyor sanırım. :)) Gerçi geçen seneki kaymakamlık sınavını düşününce hak vermiyor değilim.
-
@onuktekin Hocam o başlık kabusumuz, akıbet aynı sonuç da aynı olacak diye korkuyoruz
-
@politics06 şu dönemde bu sınavın sonucunu beklemek başlı başına stres kaynağı. Şahsen bakmadım açıklanmasını bekleyenlerdenim. Kaç kişiysek artık :)) olumlu beklenti de olumsuz beklenti de kaymakamlık ve ysk sınavlarına hazırlanırken motivasyonumu bozar diye bakamadım sorulara
-
@onuktekin o dönemleri bilmiyorum, aralıktaki halkbank sınavını saymazsak ilk kurum sınavım oldu, süreçte yeniyim hatta bu yüzden insanlar yıllarca uğraşıyor pes etmiyor sen ne çabuk dağıldın diyorum ama dönüp dolaşıp yine kendime sinirleniyorum
-
@jasisss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
ben hala 40 - 23 yazılıya kalır mı durumundayım
Hocam benim de 42-21 çıktı ama salladığım 7 tane soru var sırf bu 7 sorudan tutanlar olur mu diyerekten bekliyorum bir umut, yoksa bu netlere gelmez diye düşünüyorum benim.
-
@onuktekin inşallah yazılıya kalabiliriz hocam
-
@metehan İki sene öncesine kadar iibf nin hemen karşısında uygulama oteli vardı kardeşim. Fiyatları da uygundu. Sadece yer bulmak her zaman mümkün olmuyordu. Mezun olduğumdan beri gitmedim, hala duruyor mu bilmiyorum. İnternetten bir bak istersen.
-
@vural hocam oralar hep yıkıldı
-
Arkadaşlar Sayıştay sınavında net mi önemli doğru mu?
-
@hickskaldor Deme ya :))
-
Gündüz burada bi arkadaş vardı 63 nete düşer yazmıştı baya umutlanmıştım, sonrası yine yüksek netler
-
Kılavuzu bir daha okudum, iki sınavın nasıl birleştirileceğinden bahsedilmemiş. Bir fikri olan var mı?
-
@zwasp yok hocam yahu siz hiç canınızı sıkmayın. Sınav anında böyle olması normal. O soruları kütüphanede çözsek burada 80 den aşağı yapan çıkmaz.(abartmış olabilirim)
Hiç olmazsa tecrübe etmiş oldunuz. Zaman konusunda daha dikkatli olursunuz. Bu arada soru başına 1 dk düştüğü için bu konuda sorun yaşamayan yok. Stresle yanlış okumalar,matematikte zaman kaybetmeler vs herkes bir yerde sıkıntı yaşadı. Sorun neyse onu düzeltmeye odaklanın. Yazılıya kalırsanız aynı hatayı yapmamak için çözüm üretin kendiniz için. Boşverin başkalarını,otorite değilim tabi ama doğru sayınız güzel bence. Çalışmayı birakmadan devam ederseniz iyi yerlere gelirsiniz inşallah. Allah hakkınızda hayırlısını versin. -
@politics06 amin hocam inşallah
-
@lindahl sorular eş değer sorulardan olustuğu için iki sınav tek sınavmış gibi muamele görecek. Yani standart sapması tek sınav olduğunda nasılsa öyle olacak.