2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@minsipo hocam ilk sinavda alanda bir tane zaman alacak soru söyleyebilir misiniz bana. bence bir tane soru vardı. o da muhasebede stmm'yi sormuştu. ikinci sınavda kolay sorular da bilen zaman alacak soru vardı.
-
@fc-real-gdp hocam siz geçen sene sayıştay sınavına girmiş miydiniz? Girdiyseniz bu mu yoksa o mu daha seçiciydi?
-
@osman-paşa *geçen sene dediği 2016 yani.
-
alan ağırlıklı 66 67 dediğiniz kaç a kaç?
-
@osman-paşa hocam benzerdi ama muhasebenin eklenmesi ve bu sene zaman problemi yaşanması yüzünden bu sınav daha seçiciydi.
-
@toranj hocam mesela 48-18 ya da 50-15 vs kazanır bence.
-
@osman-paşa teşekkürler hocam
-
@osman-paşa 45-24+1 ?:)
-
@fc-real-gdp Hocam forumun başarılı adayları arasındasınız sizin netleriniz nasıl ?
-
@kombassankoma hocam herşey olabilir. Bu sene adayların gkgy 30 sorunun toplam ağırlığı %20, diğer alanların hepsinin 15 sorusunun ağırlığı %20. Yani düz mantık 2 tane gygk 1 tane alan sorusu ediyor. Ancak sapma ne getirir bunu bilemediğimiz için hiçbir şey diyemiyoruz. Sadece fikrimizi söylüyoruz. Hayırlısı olsun inşaAllah.
-
@cesss ben ilk sınava oveclerde girdim sınavda ya bu sorular iyiymiş keşke muhasebe baksaymisim neyse bı dahaki alıma çalışırım artık dedim çıkışta iptal olacağını öğrendim garip bu duyguydu. Aslında fena gitmemişti en az 60 doğru vardır diyordum ama sonra tekrar kılavuz yayınlanınca yeni sınava girmek isteyenler tekrar girebilir yazısını okuyunca gireyim,kpss bilgilerim taze olacak Ne kaybederim ki dedim. İzmir İstanbul ve Ankara oveclerde kaç kişi vardı bilmiyorum belki 800-900 falandır. Tahminime göre çok çok büyük bir kesim böyle düşünerek tekrardan sınava girmiştir. Standart sapma konusunda kimse birşey soylemesin çünkü sadece kafa bulandırır hiç belli bir konu değil o :)) herkes için hayırlısı olsun
-
@nizâmülmülk hocam ben bu sınavda çuvalladım 20 gkgy 40 alan yaptım.
-
@mulkiyelikeynes ee hocam ikinci sınavında kaç yaptınız onu söylemeyecek misiniz.
-
@fc-real-gdp yukarida vardı o yüzden yazmadım 25 gk-y 44 alan saydim hocam
-
@mulkiyelikeynes bundan iyisi şam'da kayısı
-
Anladığım kadarıyla mayıs ve ağustos sınavlarının neticesinde değerlendirmeye sınavı alınacaklarının sayısı 5 bini bulmayacak
-
@fc-real-gdp Siz de umutsuz olmayın hocam her şey sürpriz
-
@politics06 toplam sınava başvuru 5400 kisi. Onceki alıma göre oranla tahminim 4700-800 civarı kişinin puanı hesaplanacak. ama tabi kpss den sonra yorulup bırakan da çok var benim çevremde yani girdiler ama formalite icabı. Kpss den sonra ders çalışmayanlar oldu onu hesaba katarsak daha az sayıda aday yarıştı.
-
@fc-real-gdp doğru sayım yüksek ama gk-y ağırlıklı olduğu için düşündürüyor. Yoksa çalışma aşamasına gececektim yazılı için.
-
@fc-real-gdp Olsun hocam birçok kişi çuvalladı zaten de belli etmiyor bakmayın