24 Haziran 2018 Erken Seçim Kararı ve İlanlar
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 24 Haziran 2018 Erken Seçim Kararı ve İlanlar
@r-k Yeni sistemde çok ciddi değişiklikler konuşuluyor dostum kulislerde. Bunları şöyle sıralayayım bugüne dek farklı farklı kaynaklardan duyduğum bilgiler bunlar. Bazıları basına yansıdı bazıları yansımadı.
-Devlet Memurları'nın performans kıstasına bağlanması.
-A Kadro kariyer meslek personeli sayısının azaltılması.
-Kurum sayısının azaltılması. Bazı kurumların tek çatı altında toplanması.
-Merkez kadrolar ile taşra kadrolar arasında özlük ve hak ayrımının daha keskinleşeceği düzenlemeler.
-Kaymakamlık başta olmak üzere bazı mesleklerin atama usûlüne bağlanması.
-Denetim meslek mensuplarının denetim elemanı unvanı altında Cumhurbaşkanlığı bünyesinde oluşturulacak birimlere tek çatı altında bağlanarak toplanması.
-Sayıştay'ın bazı yetkilerinin kısıtlanması. Sayıştay Denetçisi unvanı yerine Uzmanlık unvanının getirilmesi ve hesap yargısı misyonunun alınması/kısıtlanması.Burada GUY bağlamında etkileyebilecek kısım kariyer mesleğin bir nevi merkeze sıkıştırılıp, taşra personelin 'diğerleri' çatısı altına sokulması. Bu ciddi bir değişim. Diğer memuriyet kaidelerindeki değişimi de birlikte düşünürsek epey ciddi değişimler söz konusu olacak.
Bunlari okuduktan sonra gelecege dair tüm inancim suan yogun bakimda can cekisiyor
-
@rootofallevil Umarım böyle bir şey olmaz. Devlet ve hükümet aygıtlarının iç içe geçmesi uzun vadede çok kötü sonuçlara yol açar.
-
@eliff hangi facebook grubunda gördünüz bunu acaba?
-
Arkadaşlar bakın öğretmenler çatır çatır Twitter gündeminde kadro istiyo tagleri de son derece açık ve net ! CUMA GÜNÜ etkinlik var biraz kendimize geliş ciddi bi katılım gösterelim bakın belki de son şansımız bu iyi bi kadro koparabiliriz biraz motive olalım hadi !
-
@tuketiciranti kpss A grubu sümeyye ak dye biri
-
@gmzankr066 Tamda bu konuyu açmak için gelmiştim. O kadar etkinlik yapıp 20.000+5.000 kadroyu aldılar adamlar yinede birlik olup hala kadro peşindeler valla helal olsun diyorum.
Birde bize bak, akşama kadar otur ders çalış, üstüne 80+ 85+ puan al sonra bir köşede kendi kendini ye bitir. Akıl alır cinsten değiliz yeminle. -
Öğretmenler tek bir bakanlıkta çalışıyor bizim gibi 10 farklı bakanlıkta kadro bulmaları olanaksız o yüzden hep birlikte hareket edebiliyorlar
-
Büyükşehir belediye denetim elemanlarını da merak ediyorum ben. Bir de bugün resmi gazetede başbakanlık teftiş kurulu yönetmeliğinde müfettiş müfettiş yardımcısı denetim elemanı ve denetim elemanı yardımcısı ayrıca müsteşar, müsteşar yardımcısı da genel müdür ve üstü düzeyde olarak değiştirildi. Cumhurbaşkanlığına bağlı denetim elemanları işi olacak herhalde.
-
Öğretmenlere bak sen yaaa , gençler Maliye bakanlığından ilan bekliyoruz , bütçenin babası olan BAKANLIK , millete çatır çatır kadro veriyor kendi birimi için 1500-2000 kişi için ilan duasına çıkartacaklar bizi ya , ben böyle kısır bir dönem görmedim Allah aşkına yeter ya , erken seçim vesilesiyle bir beraber olup temmuz olmadan ilanı getirdik getirdik yoook gelmezse KPSS den sonra zor gelir seçim vesilesiyle bile gelmeyen ilan hele ki hükümetin Leh’ine sonuçlanan bir seçimden sonra biraz zor gelir , o yüzden ne yapacaksan şu iki ay içinde yapacağız
-
Bundan 6 saat önce herkes havaya uçtu ilan gelmesine kesin gözüyle bakıyordu şimdi karamsar tablolar.En mantıklısı spekülasyonlara aldırış etmeden ders çalışmak ve etkinliklere tam destek vermek.Bunu yaparsak kazanırız diğer türlü birbirimizi yeriz
-
@genclerbirlikli tabi ki oyumuz ilana göre olmayacak ama ortada bir fırsat oluştu değerlendirmek lazım yoksa ilan gelse de gelmese de oyumuz bellidir ilana göre değişecek değil hee cidden öyleleri varsa yani bende bişey diyemem ona haklısın
-
10000 guy 5000 vergi müfettişliği 5000 mhuy 3000 sgk denetmen yardımcılığı 2000 sgk müfettişliği 5000 il göç vs. ağanın eli tutulmaz gelebildiği kadar fazla ilan gelsin fazla mal göz çıkarmaz
-
@handefirat Ben geriye çekileceğini sanmıyorum dostum zira zaten yoğun bir takvim var o arada. Yılsonu ihtimali bence hala daha güçlü.
-
@1umut O kadar da kötümser olmayın. Bakalım izleyip göreceğiz hep birlikte neler olacak.
-
@eliff Doğru olabilir dostum ama tabi kaynağı tanımadığımdan net bir şey söyleyemem. Bakalım bekleyip görmek gerek.
-
@otuzyılsavaşı :):):):) allahın seven üzerime evvelâ bitter atsın, sonra ilan atsın, sonra yine bitter atsın :):)
-
@paretowilfredo :):):):) sakın bitter deme, bitterin de üstünde bir kader vardır
-
@genclerbirlikli daha dur genç, bu daha başlangıç :):)
-
@accosator Etma! Gözlerim kanadı
-
Reklamlar Nestle 1927 özel seri %82 kakao yoğunluklu bitter çikolatanın içerdiği seratoninle mutluluk hormonlarınız tavan yapacak
Reklamlar bitti