(Anket) Girmek istediğiniz kurumlar
-
Evet forumdaşlar anket özelliğinin çalıştığını anladık bu da bir diğer anketimiz. Haydi bakalım herkes dökülsün.
-
Kimselerin beğenmediği ama gönlümdeki kurum olan vdk için maliye bakanlığına oyumu bastım
-
Nereye girmek istediğimden evvel nereden çıkmak istediğimi belirteyim. SGK'dan çıkmak istiyorum İşin şakası bir yana tabi ki şükür işsizlikten çok daha iyi her zaman için ama SGK'nın yapısını az çok herkes gördü son mülakat sürecinde. Her şey bir kurumda ancak bu kadar belirsiz ve es kaza ilerleyebilir. Bu belirsizlik mesleklerde de karşınıza çıkıyor sürekli. Bir uygulama kültürü yok kurumun.
Bunda tabi ki etkili olan şey 3 kurumun birleşiminden müteşekkil olması ve hala her kurum kökenlinin kendi kültür ve alışkanlığını sürdürme çabası. Bu birleşim mevzuatsal açıdan da vaki olduğundan tam bir cümbüş bekliyor sizi burada.
İlerisi için nereye gitmek isterim, Ankara'da merkezi bir görevde bulunmak tercihimdir. Bunun telafisi ancak Hakimlik ya da Kaymakamlık gibi bir makam olacaktır. O nedenle oyumu Sayıştay'dan yana kullanarak aranızdan çekiliyorum. -
Merkez bankası bir göz kırpmıyor değil ama çalışacak gücü kendimde bulabilir miyim emin değilim
-
@kelaynak hadi hadi herkes biliyor nereye oy verdiğini
-
@paretowilfredo bende sayıştaydan yana kullandım dediğiniz gibi bir ankette ayrılmak istediğim kurumlar için yapılsa
-
@bunekadarçalışma hocam önce bir girebilsem keşke sonra ayrılmaya bakarız :))
-
Kamu denetciligi️
-
Ayrılmak istenilen kurumlar anket talebi artıyor napsak acsak mi seçenekleri oluşturup açalım hocam onu da
-
@paretowilfredo Üstad senin mevkii neydi tam olarak SGK'da
-
@duryy Denetmen'im dostum.
-
@maxmin haklısın kardeş o konuda bişiy diyemiyeceğim ama girince %80 i ayrılmaya bakıyor inşallah tez zamanda gönlündeki kuruma girersin Allah yardımcımız olsun
-
VDK'ya lanet olsun diyorum ve Sayıştay'a mührümü basıyorum..
-
@otuzyılsavaşı Açık oy gizli sayım heey gidi 1940'larda hissettim kendimi
-
Merkez Bankası anketlerde bile uzak..
-
Hazine ve merkez bankasi arasinda kaldim .. Hazine daha agir basiyor
-
@brzezinski @genclerbirlikli @kelaynak favlayın hemen :))
-
"Fark etmez" seçeneği de olmalıydı
-
@paretowilfredo hemmen favladim bu devirde zor buluyoruz hazine seven/isteyen
-
@1903bjk Göç olsun, güç olmasın seçeneği ekleyebilirim dostum?