Sayıştay sınavı Ankara ulaşım
-
@paretowilfredo evet evet açalım tüm tahminleri oraya alırız:) kusura bakmayın arkadaşlar GoT diyince akan sular durdu sınavda başarılar
-
@paretowilfredo yokkkk bee size takilcaktim tam sen yeni baslik acariz demissin:))
Enson izledigim dizi yilan hikayesi benim, zirvede biraktim dizi sektorunu. Bunlar kesmez beni ama siz izleyin yine de,iyidir yani:p:))) -
@kelaynak hocam saka yapmistimm️️ Size de basarilar
-
@1umut Kürşat-Gülsüm vs. Jamie-Cersei kapışır net
-
@kelaynak :D:D ahahah:)) guldurdunuz hocam,varolun️️
-
hiç LOST'tan bahseden yok
GOT'unuz sizin olsun bana LOST yeter:)
olmadı 4.kez izlerim baştan sona -
Forumun günlük goygoyuna bugün de bu başlık ev sahipliği yapmış
-
EGO Genel Merkezini aradım beni 4.BÖLGE(ALTINDAĞ - KEÇİÖREN) telefonuna yönlendirdiler. @genclerbirlikli nin dediği 496 no'lu EGO seferi artık e-sınav olduğu günler Gama İş Merkezi önünden kalkmıyor. Öyle bir sefer bir süredir yokmuş ve konulma planı yokmuş. Ben 8 dakikada bir kalktığı için 487-3 no'lu sefere Ulus Gençlik Parkı'ndan bineceğim. En garantisi o gözüküyor. Belko orada dursa bile 11 TL ücret veremem açıkçası... Ancak AŞTİ'den gelip Ankara'yı bilmeyenler kullansın tabii...
-
@genclerbirlikli Hocam sevdiğime nasıl ulaşırım? :))
-
@odtüsbky hocam şimdi belko gama iş merkezi onunden kalkıyor mu kalkmıyor mu sinav merkezine onu bi netlestirsek
-
@nişancı belko kalkıyor gamadan ama ösymde durur mu bilmiyorum
-
@kilici kalpten kalbe bir yol vardır görünmez
-
Ankarada olup arabayla gidecek arkadaşlar aslında yanına bir iki kişi alsa şehir dışından gelen hem mübarek gün sevap işlerler. Mesela beni
-
Birbirini tanımak isteyenler sınav öncesi sohbet etsin. Sanırım bir çoğunuzun ortak yönü TY'den tanışmak olacaktır.
-
@rorschach159 nereden alayım seni
-
Sınava giderken toplanalım arabaların önüne ve arkasına tercihini yap yazdıralım ösym nin otoparka gelmeden ilk kırmuzı ışıkta yolu kapatıp oyun havası oynayalım. Sınav merkezinin olduğu binaya girerken dörtlüleri yakıp kornaya basakım sonra gep beraber ineriz sonava geçeriz. Ösymnin önünde bekleyen valelerede anahtarları emanet ederiz .
-
@victory-carleone hocam beni yüzüncü yıl köprüsünden alabilirsiniz
-
@fc-real-gdp olur alayım yüzüncü yıl köprüsü sayıştayın oradaki köprümüydü
-
@victory-carleone oldu olacak E-sınav merkezinin ziline basıp kaçalım hocam
-
@enki olur olur güzel olur