2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
iptal edidi diye konuşulan sorular hangileriydii arkadaşlar. onların doğru yansıtılmasıyla oluşmuş puanlar diyor
-
@bybredd avukatlığa soyunma koç. Herhangi bir yorum dahi yapmadım. Geri dönme nedenini sordum. Konu kapandı. İyi gunler.
-
Malatya kac yaziyor arkadaslar okuyamadim
-
@falanfilan +1 troll olduğu bariz. Gizli işsiz bir arkadaşın işgüzarlığı.
-
Pozitif dıssallik sorusu dogru olursa tam 79dayim ne oluyo bu duyum kesunmj
-
@secret mühür değil kaşedir hocam o. Mühürler, müdürlere ait. Uzmanların ve yardımcıların mühürleri yok.. Fujitsu marka pc var bizde de.
-
@wow yani imza yerine kullandığınız şey yani kaşe yerine yanlışlıkla mühür dedim sonuçta bilgisayar olsa bile bilginin doğru olduğunu direk kabullenmemiz yanlış olur diye düşünüyorum.
-
@gresham-t komik şey seni
-
@zenginmemur o soru eşitli olan değil mi cevabı
-
@secret ben bu fotoğrafa doğru demiyorum zaten insanlar o hale geldi ki biri almış eline kağıt kalem yazmış bi şeyler ona inanır olduk.. Bi an evvel açıklasalar da herkes rahatlasa
-
Dguy için çok olası bir tahmin bence .
-
@wow ay kendimi anlatamadım zaten siz dediniz diye demedim ben inanmadığım için dedim çok acemice bence guy olan biri kalkıp böyle birşeye girişmez hadi girişsin bu kadar profesyonel olmayan bir foto paylaşmaz hayırlısı ile inşallah açıklanır teşekkürler hem kaşe hem pc markası için
-
iptal diye konuşulan sorulat hangileriydi
-
@secret benim kullandigim bilgisayar bundan kurumda tabi bu doğru olduğu anlamına gelmez
-
Bu sinek cidden 79 deyip sonra başı yanmasın diye korkup deli numarası yapmıştı , sinek ama mide bulandırdı şimdi
-
Doğrudur yalandir bilemem ama guy da 21 il yokmuydu burda 22 il var:)
-
@nisan bu şekilde sızma olasılığı varmı peki hocam
-
@toranj sanmam
-
@nisan tek doğru bilgisayar
-
arkadaşlar daha optikler okunmamış c.tesi durum neyse bugün de o diyor Tuğrul hoca.Dguyda ise komisyon üyelerinin bazıları izinde olduğu için komisyon toplanıp kararını açıklayamıyormuş. İzin alan bir haftadan aşa almaz yani bence haftaya kadar açıklanması çok zor gibi