2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Bir izin muhabbeti almış başını gidiyor ya Cumhurbaşkanına bile vekalet edilip yardımcısı o yokken yetkilerini kullanıyorsa , bu izne çıkan yetkili üstad cikmadan imza devri yapmıştır heralde ..
-
@timuçin Yapmıyorlar işte birader olay o kimse kimseye imza devri yapmıyor.Sayısız memur arkadaşım var devir yapılmadığı için bir imzayi 2 ay bekliyoruz diyorllar
-
@shanks arkadaşlar günaydın. bu imza devri olayı devretme devretmeme durumu değil. GİB'de hiyerarşik olarak en alttan en üste herkes KEYS adı verilen bir sistem kullanıyor. yıllık izinleri de bu sistemden dolduruyoruz. ve bir kişiye vekalet verilmeden sistemde izin onaylanamıyor. yani izinli bir kişi kesinlikle izne çıkarken başka bir kişiye vekalet veriyor. zorunda. ama şöyle bir durum var ki imza yetkisi olan üstadlar genelde ivedi ve günlü işleri imza yetkisi devraldıkları kişi adına imzalamayı, çok aşina olmadıkları, süresi geçmeyecek olan, elzem olmayan yahut daha fazla sorumluluk gerektiren işleri (ki bence sınav komisyonunun işi de bu saydıklarım arasında) ise bekletmeyi, asil yetkilinin imzalamasını tercih ediyorlar. eğer ki bir imza sebebiyle beklememiz söz konusu ise durum büyük ihtimalle bu sebeptendir diye düşünüyorum. yoksa imza devri yetki devri yapılmıyor gibi bir şey söylemek doğru olmaz.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@gencburokrat ama imzası beklenen kişi bayramdan 1 hafta önce izin almıştı, bayramdan sonra da izinli olması için bayramdan önce tam 19 gün izin alması gerekir, boşu boşuna bayram tatilinde yıllık iznini kullanmaz, siz bayramdan önce de mi izinliydiniz? yoksa sadece bayramdan sonra mı?
Ben sonrası için aldım da kurumdan ayrı ayrı izin alan var
-
Idari yargıda vergi mahkemesine gönderilmesi gereken dosya idari mahkemeye gönderilmişti bu sorunun net cevabı neydi arkadaşlar? Dosya reddedilir Uyuşmazlığı gidermek için vergi mahkemesine gönderilir mi ?şıkları hatırlayan var mı
-
@sdf O zaman durum daha da fena.Güneş yanığı olur inş
-
@endeks Görevli mahkemeye gönderir dilekçeyi
-
@timuçin, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Bir izin muhabbeti almış başını gidiyor ya Cumhurbaşkanına bile vekalet edilip yardımcısı o yokken yetkilerini kullanıyorsa , bu izne çıkan yetkili üstad cikmadan imza devri yapmıştır heralde ..
İzin muhabbeti bana da mantıklı gelmedi, daha önce forumda uzun uzun konuşuldu. Ama gerçekse eğer benim bu hafta beklentim yok şahsen
-
@endeks görev yönünden reddedilir görevli istanbuldaki mahkemeye gönderilir diye hatırlıyorum
-
Arkadaşlar Merhaba
Elimde bazı kpss a grubu kitapları var. ilgilenen olursa ücretsiz vereceğim. Bursa da ikamet etmekteyim. fotoğraf yükleyemedim. ilgilenen olursa mail adresini versin göndereyim -
bugün açıklanacağını düşünmüyorum .
-
@endeks davanın reddi dosyanın görevli mahkemeye gönderilmesi diye şık vardı
-
@iibfli_keynes Bu haftadan umudum yok
-
İşsizlik kadar kötü bir sey yok.Bugün pazartesi ve yıllarımiz sınav sonuç mülakat beklemekle geciyor.Mülakat olumsuz olursa en başa dönuyoruz.İibf mezunu olmak pişmanliktir,fakirliktir.
-
@endeks daha farklıydı sanki adli mahk açılması gerekirsen idari de açılmıştı
-
10 yaşindaki yiğenim abi sen ne olacaksin.Cevap veremiyorum versemde kabul görmuyoki memurluk icin bu kadar beklenir mi.Cunku memurlarin durumu ortada bu kapitalizm düzeni biz iibf mezunlarini hergun hayattan sigutuyo.Yigenim mimar mühendis avukat dediginde ilgisini cekiyor ancak memur deyince benim önerilerimi dikkate bile almiyor veya akrabalar.Yalan mi fakülte okumadıkmi mülakatlardan elenmedik mi?Durum cok vahim muhendis oldun mu issiz bile olsan toplumda kabul goruyosun zateb is bulursun gozuyla bakiyolar.Bana göre bu lekeyi üzerimizden atsak bile ruh saglimizda sıķıntilar olacak.Belki burası yeri degil ama gercekler bunlar.
-
Bugün de bitti ve açıklanmadı.
-
Yeni mezun bir avukat da özelde ise girse 2000tl maksimum alır.Ancak iibf mezunu kurumsal bir firmada belki 3000 tl ile baslar ama toplumda hep ön yargıyla bakilir.Cunku meslek yok.Sorunumuz bu adam diyorki iibf okuyorum isim hemen hazır en kötü polis olurum.İibflerin kapatılmasi icin cimere sikayette bulundum
-
@zenginmemur Kardeş hepsi iyi güzel hoş da kapitalizmin ne suçu var :))
-
@zenginmemur nickiniz le intikam alıyosunuz merak etmeyin:)