2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@james-buchanan daha saat 5olmadi
-
İlk kez gib i aricam numara verir misiniz
Diyecem önceden max 4 günde açıklanan sınavlar şimdi neden 3-4 haftadır açıklanmıyor
Geçen sene 10bin kişi guya girdi 4 günde açıklandı -
@voice hocam herhangi bir duyumun var mı
-
@narca sizdemi yıllık izindesiniz
-
Anladık hepsi düzmece yalanlar ama velevki imza yüzünden açıklanmıyor. O imzayı atacak kişi bu kadar kişinin sınava gireceğini bilmiyor muydu. Eskiden bir kişi bile imza yetiyordu da şimdi ne oldu. Açıkca desinler ki sizi süründümeden almayacağız o zaman anlarız. İşi yokuşa sürmenin manası yok. Bu süreçte kim haksızlık yapiyor ise hakkımı helal etmiyorum. Elden bir şey gelmiyor Allah'a havale ediyorum
-
Yaklaşık 1 senedir takip ediyorum bu alım meselelerini malesef erken açıklayan görmedim ve bazı arkadaşlar kapitalist düzen gibi sebepler yazmışlar ama bu işler tamamen keyfi yani apaçık kardeşim ne zaman istersek o zaman alırız siz beklemekten geberin diyorlar böyle düzene memur olunmaz aslında da neyse .
-
@hahamas hamas hocam bugün açıklanır mı?
-
@james-buchanan sanmıyorum kardeş. bu iş daha uzar sanırım. bu sınav ile ilgili artık pesimist takılacam
-
@kaimoğlan kapitalizmin sucu su sen simdi memur olcaksin aldıgin para o kadar cektigin cileye az gelecek cunku piyasa senin ücretin yutacak.Sende bunun icin mi ugrastim bu nedenle insanlar beni hor gördu insanlardan kactim diyeceksin.
-
Bunları bırakıp burada yaşamak istiyorum
-
@ultras06 yok hocam duyum felan .ama saat 2.30 da bayramlaşma var .hepsi oradadırlar.Cesaretim olsa sorarım :))))
-
Arkadaşlar daha sonuçlar aciklanmadan,sınavı kazânanlari dar kapsamlı da olsa bir güvenlik soruşturmasından geçiriyor olabilirler mı?artık kendi kendime nedenler bulmaya nbasliyorim
-
@zenginmemur Güzel kardeşim ortam musait olsa seninle neo-merkantilist düşünce ve liberalizm kapışmasını konuşmak isterim lakin burası yeri değil. Suçlanacak ekonomik sistemler yahut belirli olaylar değil uygulanan politikalardır. Kapitalizm her ne kadar öcü gibi görünse de şu an seninle iletişimimi saglyan yegane şeydir. Daha iyi bir seçenek olsaydı dünya şu an bununla ilgileniyor olurdu. Ayrıca özelinde bir suçlu ariyorsak şu ana dek sınavı açıklamakta agir kalanlari konusmamiz gerekir.
-
sonuçlar ne zaman açıklanır
-
Yavaş yavaş Sgk 9.promosyon denetmen yardımcılığı başlığının muhabbetleri bu başlığa taşınıyor. En son heralde listeler kayboldu tekrardan hazırlanıyor denilecek :))
-
@yavuzçağrı, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Yavaş yavaş Sgk 9.promosyon denetmen yardımcılığı başlığının muhabbetleri bu başlığa taşınıyor. En son heralde listeler kayboldu tekrardan hazırlanıyor denilecek :))
Hatırladım o günleri ne günlerdi
-
@lilith görev reddi yoktu şıklarda görevsizlik verip görevli yere gönderir gibi bir şeydi. Ondan farklı gelebilir.
-
@noturns hocam beni de götürün inek tavuk falan besleriz
-
insanı belirsizlik yıpratıyor.
-
@kaimoğlan haklı olabilirsin kardesim.Bn somut olaylara bakarim.Suan cik sokaga 3 kisi cevir su soruyu sor sizlere vergi mufettisi devlet gelir uzman yardimcisi gelir uzman yardimcisi sgk denetmeni yapma yetkim var ve 4000 lirada maas vercem dersen kimse seni dinlemez bile.Yani cok emek veriyoruz ama akla mantiga uygun olmayan sekilde cok bekliyoruz.Ve sonuctada mutlu olamiyoruz veya mutlu degil memurlar