2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@noturns suan tamda orda olmak istiyorum ama tek olmak sartıyla
-
Bugün gelmezse guyla birlikte açıklarlar
-
@futureguy guy ne zaman açıklanır peki:)
-
@futureguy dguy bu kadar sürdüyse tahmin etmiyorum guyun bu kadar kısa süreceğini
-
Dusuk kapattiysa belki bunu degerlendiriyo olabilirler mi?
-
@zenginmemur ahahahha ne diyorlardır hocam acaba sorular calındı gibi bir şey mi :)))))) öyle bir ihtimal yoktur bence.
-
@zenginmemur düşük kapama ihtimali var ama elbette
-
@ceks74 bilmiyorum hocam cok sacma bncede
-
En güzeli diziye başlamak günde 1 sezon bitiriyorum yoksa zaman geçmiyor
-
Bu hafta içi ikisi de açıklanır heralde
-
@haydarr bence dguy açıklanır guy açıklanmaz tamamen tahmin
-
@lex-fori perşembe resmi tatil zaten çarşambaya kadar gelmezse haftaya kalır gibi
-
Nerde o eski duyumcular...kalmadı artık eski saygı hürmet bizim zamanımızda boylemiydi bayram namazı ile birlikte telefonlar çalmaya başlardı zaman çok bozuldu cok
-
“O iyi insanlar, o güzel atlara binip çekip gittiler. Demirin tuncuna, insanın ... kaldık.”
-
Bugün yapılandırmanın son günü oldugu için açıklanmıyo olabilir. Uzamazsa tekrar yarından itibaren beklentiye girebiliriz. Kişisel görüşüm bu yönde.
-
@umut-1-m yapılandırma ile dguy sonuclarının nasıl bir alakası olabilir ki? Merakımdan soruyorum
-
Arkadaşlar merhaba, bende sınava ilk girdim ve merakla sonucu bekliyorum. Hepimiz için hayırlı olur inşaah. Numaraları bilmiyorum bende aramak isterim topluca arayınca işe yarayacaksa eğer. benim merak ettiğim bir meselede sınavda salon başkanı ve gözetmenler kurum içinde uzmanlar falan mı oluyor?
-
@teslame başka bişe aklıma gelmiyo. sonuçların takıldığı tek şeyin bu oldugunu düşündüm.
-
@skulent benim girdigim salonda biri gelir uzmanıydı biri eski dernek başkanıymış diğerini bilmiyorum ama o da kurumdan eskilerden biriydi yaşı epey vardi cunku.bunu neden sordunuz?
-
@olursaolur yazışmalarda biri de bende gözetmendm gibi birşey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam, merak ettim bende 31 inde kpss ile birlikte açılacak bu gidişle