2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@maxmin hocam bu soru bende yoktu benimkİ A kitapçığı
-
@moonlight onun cevabı velinin rızası mıymış ne ara tartistiniz burada takip edemedim
-
@moonlight benimkide A ama bende vardı
-
@falanfilan hayır değil dostum bu benim cevabım , gerçek cevabı bilmiyorum
-
@maxmin :)) nasıl oluyor hocam şu 15 yaşındaki çocuk sorusu mu
-
Erginlik sorusunda küçüğün rızası olabilir cevap
-
@falanfilan 15 yasinda olması onun cevabi
-
@moonlight 15 yas dolumu olması gerekmiyor muydu soruda sadece 15 yas diyordu sanırım
-
Yok mu yukarı da yazılan iktisat sorularına ek olarak hatırlayan
-
@eneskcr evet ben de öyle yaptım
-
@gannicus faiz artınca ikame etkisi gelir etkisinden büyükse ne olur gibi bi soru vardı
-
@merve06 medeni kanun MADDE 12.- Onbeş yaşını dolduran küçük, kendi isteği ve velisinin rızasıyla mahkemece ergin kılınabilir.
-
@bahar27 özel fonu amortismnda kullanıyorsun hocam bu şekilde
-
@merve06 tüketim azalır.
-
@bahar27 Bir duran varlık yenileme amacıyla karlı satılırsa elde edilen kar, pasifte, öz kaynaklarda, kar yedekleri grubunda yer alan 549.Özel Fonlar Hesabına alacaklı olarak kaydedilir. Bu hesapta 3 yıl kalabilir. 3. Yılın sonunda yerine yenisi alınmazsa hesap kapatılarak 671.Önceki Dönem Gelir ve Karlar hesabının alacağına kaydedilir.
Yerine yenisini aldığımızda ise; yeni duran varlığın amortismanı özel fonlardaki tutar bitene kadar bu hesaptan düşülür. Bittikten sonra gider yazılabilir.
-
O zaman ben yavaş yavaş ayrılıyorum bu sayfadan Ankara izmir otobüs yolcuguma devam ediyorum
-
@merve06 Arkadaşlar çocuğun rızası olmaz ise mahkeme erginlige karar verebilir mi?Amaç çocuğun menfaatine uygun Rıza ile Ergin yapmak
-
@hahamas işgücü arzını azaltır değil mi yav
-
@gmsmustafa hadi ya buda yanlis. Bir rakip elendi arkadaslar benden pas!
-
@lindahl kolay diyolar genelde bence 75 bulur