2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@ricardo34 valla mukemmel soru Ankara da yasayanlar aciklarsa bende gidebilirim
-
@zenginmemur nasipten öteye köy yok ben guyum gurbette dguy olmaya geldim ama memlekette SGK kazanılırsa arkadaş aile çevre dost kariyer düşünmeyen biri icin bence ideal. Allah hayırlısını nasip etsin
-
@ricardo34 mimarliktan ankaraya bin. Anadolu duraginda eski adi tandogan in. Anitkabir solunda kaliyor dostum. Aslanli yoldan yuru. Nobet tutan askerlerimize selam ver. Kurtulus savasinin izlerini gorerek hayal et. Din kisvesiyle insanlari kandiranlara inat git tertemiz bi fatiha oku tum kahraman askerlerimize sehitlerimize ve atamiza..
-
Arkadaşlar yanlış doğruyu götürmüyor değil mi bir bilgilendirirmisiniz beni
-
Sınava girecek dostlara başarilar dilerim
işsiz olanlara ayrica başarilar
-
Yarin sinavda basarilar arkadaslarbelki bircogumuz buradan gorustuk ama birbirimizi tanimiyor olacagiz sinavda yinede burasi guzel bir ekip,sans bizden yana olsun insallah
-
Sınavdan sonra soruları tartışırken görüşürüz. Umarım hukuk kolay gelir zayıf Karnım :)) herkese başarılar kalemize kuvvet.
-
Gazi egitim fakultesindeyim. Tercihini yap'tan var mı diye bagiracagim ses verin
-
Sınav kaçta biter acaba? Bilen var mı?
-
Sinav çıkışı BEN KEYNESIN RUHUYUUUUM diye bağıracağım ben de, bir çay içeriz arkadaşlar direkt tımarhaneye götürmezlerse
-
@sinek ankaraya binmenize gerek yok. mimarlığa en yakın metro durağı maltepe, anıtkabir de 1 durak sonra anadolu durağı. yani tandoğan. aslanlı yoldan yururken yolda ki mermerlere dikkat edin
-
Sincan yeni kentten nasıl gidebilirim. Kaç saat sürüyor
-
@umuttukenmez hocam dediğiniz yer baya uzakça ankarayı tam bilmesemde oraya çok kez gitmişliğim vardır sincan dolmuşlarıyla aşti 40-46 dk hem de roller coaster hızında üzerine yenikent dolmuşları da 10-15 dakika sürüyordu sanırım yani demem o ki erken çıkın yola.
-
merhaba sınav 100 soru mu?
-
Allah herkese emeğinin karşılığını almayı nasip etsin başarılar diliyorum
-
@thorstein-veblen teşekkürler dostum
-
Sayfa error veriyo. Sınav giriş belgesi alamadım . Alabilen var mı
-
@ahobaba acele etme saat 11 gibi alırsın
-
@uruk-hai üstat komikti . ama gerçek tarafı alamadım yorgunluktan sanırım birde mühendislik fakültesi yanında çıktı alacağımız yer var mı
-
@ahobaba kesin vardır ama sınav saatine kadar açılır mı ? Bence erken çık Kızılay'a git garanti olsun.