2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@bengidönüş, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@uruk-hai ahh çok haklısın
Sonraki söylemlerinle de şu an bu söylediğini destekledin. Ay kıyamam tamam azıcık daha oyna toplamıyorum oyuncaklarını@bengidönüş geri dönmüş Hoşgeldin nerelerdeydin
-
@şampiyon kardesim ayni soru cikmis demekki duy kacla kapatmis yine 100 soruysa
-
@tysbyno-hi cümle bire bir aynı mıydı soruda?? Oran YoK muydu?
-
Dolaylı + dolaysız vergiler - (yardımlar + transfer ) nedir sorusunun cevabı Safi vergi yükü .... 2013 duy maliye sorusu ..
-
@can-mavi iyi kardesim bu kesin dogru o zman.
-
@zenginmemur benim kesin yanlış :))
-
@can-mavi sağlik olsun.Insallah bu sinav duser
-
@can-mavi bence o soru bariz yanlış .o soruyu soran zaten cevabın vergi yükü olduğunu kabul etmiş ama safi,garisafi mi oldugunu soruyor.burda vergi yükü mü kapasitemi diye soruyor.
-
Ya kendime çok kızıyorum , nasıl böyle sınırda olurum .nasıl çıkmış Guy sınav sorularını hiç çözmem , nasıl bu duruma düşerim diye ... son 3 seneden beri girilen her sınavı kazanma trendi bugün yarın son bulacak , inşallah sağlam bir ders çıkarırım
-
@can-mavi bnde kıziyorum dguy zor olur dediler eleyici olur dediler mhuy aklima geldi.Halbuku guyla kitapcigi bile ayni.
-
@can-mavi hocam o soruda karsilik ayiriyorsun ve kapatirkende 350 bin seklinde karsliklik stak ve sta kullaniyorsun cevapta bunlardan biriydi 280 bin tahsil ediyor bu bedel ya kasa ya kkk olurdu.Yani cevap 350 sta ya da stak o kismini tam hatirlayamiyorum
-
@can-mavi cari oran sorusu bir tur daha donesem yapardim kesin
-
@gmsmustafa, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi hocam o soruda karsilik ayiriyorsun ve kapatirkende 350 bin seklinde karsliklik stak ve sta kullaniyorsun cevapta bunlardan biriydi 280 bin tahsil ediyor bu bedel ya kasa ya kkk olurdu.Yani cevap 350 sta ya da stak o kismini tam hatirlayamiyorum
Ancak soruda söyle bir durum var o tahsil dava sonucunda olmuyor , dava devam ederken borçlu dan tahsil ediyor , kalan kısım için bir şey sonuçlanmamış dava devam ediyor yani haala alıp alamayacağı belli değil
-
Pozitif dışsallık sorusu kesin olarak iptal edilir mi sizce
-
Ayrıca pozitif dışsallık ta da hangisi doğrudur demiyor muydu
-
@moonlight orda bence sıkların hepsi doğruydu ama piyasa başarısızlığı oldugu kesin doğruydu.
-
@can-mavi yanlısi sormuyormuydu
-
@shady1 hahah beni guyluk bir miktar yıprattı be shady1ciğim, ama görüyorum ki buralarda her şey aynı........
Her sınav sonrası olduğu gibi homo economicuslar ortada, çok tatlılar allahım ya️ -
@uruk-hai ben de öyle yaptım , doğruyu soruyor diye ... Çünkü a şıkkı özel maliyet ile sosyal maliyet eşit diyordu yanlış büyük olması gerekiyor , b şıkkı negatif dışsallıktı , diğer şık da suan hatielamiuorum ama yanlıştı, bi geriye piyasa başarısızlığı kaldı onu işaretledim
-
@zenginmemur safi vergi yükü mîymüs yani