2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@toranj otofinansman orani diye o soruyu dogru yapanlar var mesela bn oran olmaz diye ticari kar yaptim boyle soru en az 5 tane var.Uretilen mamul maliyeti cogunluk hep satilabilen diye okumus.Bu sinav bilmiyorum ama insallah duser.Sınavdan erken cikanda coktu.
-
Hocam pergen.gov.tr yazıp maliye sınav bilgi sistemi çıkıyor ordan 24 kasım 2013 defterdarlık uzman yardımcılığı maliye 20 soruya bakın kendinize de üzmeyin @moonlight
-
@moonlight hocam bu saatten sonra bn dogru yaptiklarimi bile sanki yanlis yapmisim gibi geliyo nedense bilmiyorum
-
@moonlight dolaylı+dolaysız vergiler toplamı pratikte toplanan vergilere eşit.vergi gayreti maksimumsa yani herkes ödeyebilecegi kadar vergiyi ödüyorsa toplanan=kapasite olur.
-
@şampiyon hocam kacla kapatmis?Yani duser mi sizcede dogru sayıları
-
@bengidönüş sonuna ünlem koymama bile gerek yoktu,seviyeyi düşürdüm anlayın diye koydum ama nafile
-
Soyle bir durum daha var örnegin mutevelli heyeti yapanda cok bn yonetimi gorunce hemen atladim boyle sorularda yanlisa giderse iste o zman benim acimdan kotu ekstradan yanlis
-
Bu sınav genelin ne yaptığının çok önemli olduğu bi sınav iyiler illaki var hep olacakta ilk 100-200 onların olsun ama genel min 19 20 yanlış var hocam o yüzden düşer diye tahmin ediyorum inşallah kısmet artık bundan sonra@zenginmemur
-
@parasalci
güg 10
maliyet gid kar 35
ind kdv 8100
kasa/banka 58100 -
@uruk-hai ahh çok haklısın
Sonraki söylemlerinle de şu an bu söylediğini destekledin. Ay kıyamam tamam azıcık daha oyna toplamıyorum oyuncaklarını -
@zenginmemur hayır kardesim bildiğim yönetim olduğu yazıyor medeni kanunda
-
@zenginmemur sen de haklısin herkes kendi dediği doğru çıksın istiyor haliyle herkes cok emek veriyor. Ama sınavdan bir iki gün once yasin cobanın notlarında otofinansman gücü formülünü görmüştüm hocam aynı sekilde. Sansıma denk geldi biraz da
-
@fatihmavcu hocam bn zsten yanlis aldim ancak o soruda google yaziyorum ticari karda oluyo gibi ama bn yanlis aldik o soruda israrci degilim
-
Şu vergi kapasitesi mi yükü mu onu da bi kaynağa dayandırarak bulsak iyi olacak
-
Bir de şüpheli ticari alacak sorusu
-
@can-mavi hocam kitaplara gore ikiside degil.
-
@can-mavi supheli ticari alacakda bm 280000 ile vaslayan bir sey yaptim ama Şta 350000 yapanda var.Bunuda yanlis aldim bn
-
Hocam yukarıda yazdığım siteye girip bakın pergen.gov.tr li gönderim @can-mavi
-
@zenginmemur işte ben de öyle yaptım monografi mantığıyla , şta yı 280 000 kapattım , çünkü diğer tarafı uyan bir o vardı
-
@can-mavi hocam vergi yükü cevap 2013 defterdarlık sorusuymuş kontrol ettim