2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
Cevap 125 arkadaşlar tuzağa düşmüşsünüz hepiniz. Engel eğrisinin kıvrım yaptığı noktayı soruyordu. Düşük mala dönüştüğü noktayı yani. Siz ise yatay ekseni kestiği noktayı bulmuşsunuz. Artık şu soruyu netleştirelim bence.
-
Pazar günü açıklama ihtimalleri var mi ??
-
bilimsel bi hesap yapayım kafa karışıklığı gitsin!!!
93 ile 1
92 ile 4
91 ile 11
90 ile 23
89 ile 31
88 ile 57
87 ile 69
86 ile 92
85 ile 125
84 ile 138
83 ile 153
TOPLAM 704 KİŞİ MÜLAKATA KALACAK -
@uruk-hai hesap kısmına eyvallah da bilim kısmı nerde hocam
-
Arkadaşlar. Geçen guyda sınav anında kazanacağımı biliyordum, orada burada soru konuşurken 70 nete bile çıkamamaya başladım görüyor musun bengidönüşcüğüm Guy bile olamadın diyordum kendime. Sınav açıklandı mülakat oldu bitti ocakta atamam oldu.
Sanıyorum anlaşılır. Öptüm by. -
Arkadaslar bi anket mi yapsak sonuc vermez ama
-
@uruk-hai iyice kafam karıstı 83le kapatır diyosun yani
-
@zenginmemur yazılanları okuyunca sanki düşük kapatacakmış gibi geliyor ama bi bakıyorsun sınav zordu 75 le kapatır diyen adam 85-90 arası bekliyor.
-
@uruk-hai hocam kaçırdığın nokta şu buraya gelip 80-90 beklediğini belirten adamlar, sorulara baktıktan sonra hep hayal kırıklığına uğrayanlar. Arka planda takip eden ya da foruma dahi girmeyen 70-76 arası dünya kadar adam var buna emin ol. İçinizi ferah tutun, haftaya sayıştay var bu sınav geçti gitti artık önümüze bakalım.
-
@uruk-hai Hocam bilim bunun neresinde? Yazılanları okuyup tedirgin olunca sadece tahmin yapiyorsunuz. Analiz bunun neresinde?
-
@uruk-hai 80+ kapatma ihtimali %1 bile değil bence. 75-78 aralığı makul görünüyo. Tabi bunlar sadece tahmin
-
@casanova hocam teşekür ederim bu motive edici konuşmanız için benim çok umudum yok ama inşallah siz kazanırsınız️ Dediğiniz gibi bu bana lüks ben guy çalışayım
-
@uruk-hai hocam 85 beklyen adam garantici bu nedenle soyluyo bnde dun ilk oyleydim 90 dedim ilk sonra baktik cita dusuyo 85e cektim sonra 5 tane tartismali var her sinavda oldugu gibi sonra burda tecrubeli arkadaslar var surekli sinavlara girip cikan onlarda 75 bandıni gosterince benimki garanticilik oluyo dedim ve umutluyum.Cevaplar net degilki.Birde aday inatci olur kendi dogrusunu hesaplar 85 dogrum var der bunlarda var
-
@ff hocam inşallah cok basit soruda vardi ancak net vergi yüku pozitif dissalik bn bunlarida yanlis sayiyorum artik
-
@uruk-hai hadi iktisat kongresi neyse , GİB bu GİB senin gibi derin düşünmüyor Hocam , toplam vergi-(mali transfer+transfer harcaması)/gelir (ki geliri unutmuşlardır ya da dikkate almamışlardır) ,, siz bana vergi kapasitesinin böyle bir formulü olduğunu ispat edin ben de soru işareti koyduğum bu soruyu eksi yapayım??
-
vergi kapasitesini hesaplarken istisan ve muhafiyetleri çıkarıyoduk onyüzden vergi yükü
-
@moonlight dolayli trasnfer bakim onarimda olur yatırim harcamasida vardi siklarda.Belkide sinav aninda yaptigimiz net yanlislara bir kac tane daha simdi dogru yaptik dedihimiz seylerde eklenebilir.Bu nedenle 90lik adamda kendine 2 3 tane fire vermeli
-
@toranj *istisna
-
@kaimoğlan şşşş şey yapma ya bilim adamını huzursuz etme. Hiç anlamıyorsun sen de bilimden kaimoğlan.
-
Bu ilk kez yaşadığımız bir şey değil ki , eğer sen kendini ortalamanın üzerinde gören bir insansan senin yaptığın yanlışları ve daha da fazlasını başkaları da yapıyor , bu hep böyle olmadı mı arkadaşlar Allah aşkına? Sen sınavda 90 sayıp sınavdan sonra 75-80 e dua ediyorsan başkaları da aynı durumda diye düşünüyorum ,, yav tamam adam 100 yapar 95 yapar 90 yapar ayakta alkışlıyorum bunları ama bizim son 500-600 ü tartışmamız lazım onların doğru sayısını tartışmamız lazım , 75-78 içime doğmuyor hisle alakası yok genel çerçeveye bakıldığında kaliteli insanların 15-16 yanlışı 5-6 şüphelisi var , kaliteli adam bunu yaparsa tevrübesiz ya da dikkatsizler ya da görece daha az emek verenler ne yapsın?