2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@walrass06 valla yorumlari okuyup gülüyorum. Ben dguy u gözden çıkardım da bakıyorum da herkes benim gibi. Sahi bu ne biçim sınavdı yahu
-
@bahar27 resmen gib bizi devaluasyona ugratti .
-
@fatoss21 diger sıklar neydi hatırlayamadm
-
@parasalci hemde nasıl.. neyse bu sinavdan öğrendiğimiz de birseyler oldu; bir soruyu en az 3 kez okuyacağız ve bizden ne istiyordu onu bulacagiz. Nasilsa zaman bol. Ayrıca kendi adima biraz daha muhasebe calismam gerektigini anladim. Son 2 hafta guy icin butun mucadele.. bekle beni adana
-
@i̇lanbekleyenbiri yatay eksene doğru kivriliyodu yanlış hatirliyosunuz sanirim
-
Sabah şuna benzer iletiler okuyacaksınız: “bence sınavda 70 barajını geçen 600 kişi bulamayacaklar abi mülakata en fazla 500 kişi kalır”
“Kontenjanı doldurmak için acaba barajı düşürürler mi”
‘Sonavdan çıkınca en az 90 diyordum şimdi biraz daha zorlarsak baraja ştında kalcam ‘ -
@bahar27 bende hukukta batirdim 7 yanlis digerleri 4 yanlis falan ama battim yani 77 76 belki .kalamam mulakata .bende hissettim hukuktan eksiklerimi calismam lazim artik guya temize cikmak icin .bekle beni izmir
-
@eliff hayır dikey eksene doğruydu Hocam şeksiz şüphesiz net
-
@frustration inşallah öyle olur 70 üstü ile dolmaz mülakat sayısı ve sayıyı doldurmak için puanı düşürürler inşallah
-
@ist2015 insallah 70le kapatir
-
Arkadas hic mi istatistikden giren olmadı yada hic mi merak etmıyonuz ? Olan arkadaslar varsa dmkalın yazı****
-
@parasalci 83 tane en az doğrum var emin oldugum 87 den dusunce çöktüm biraz mülakata kalır mı sizce bu puan ?
-
@istatistikkk ben varım
-
@mzeytci, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
50 i denklemde yerine yazınca cevap 1250 çıkmıyor mu ? 125 nasıl oluyor.
-
@moonlight dolaylı vergi+dolaysız vergilerin toplamı devlet tarafından toplanabilecek azami vergi oluyor geriye vergi kalmıyor.buda kapasitenin tanımı zaten
-
@eliff kalmaz unut sen dguyu.
-
@casanova ben 125 yaptım ama soruda malın degersizleştiği gibi bir ifade vardı sanki.eğer bize malın fiyatının 0 olduğu noktayı soruyorsa türev almadan denklemi 0 eşitlemek gerekir o zaman cevap 500 çıkar.ben soruya elimizde doğrusal bir fonksiyon var bir noktadan sonra bu fonksiyon azalan olmaya başlayacak o noktayı soruyor diye düşündüm türevini 0 a eşitledim ama ikinci türevine de bakmamız gerekiyordu çünkü konveks mi konkav mı olacak onu öğrenmek için orada benim matematik bitti.
-
@uruk-hai engel eğrisinde fiyat yoktu herhalde.
-
herkes 80-90 arası bekliyorken nasıl 70 lere düşecek bende onu merak ediyorum.şu an kimse normal düşünemiyor 1 yanlış yapınca barajı 2 puan aşagı çekiyor.
-
@moonlight hocam tersten bakıyorsun paydaya milli gelir yazmayarak bu sorununu cevabı vergi yükü değil demiş zaten.cevap her şey olur vergi yükü olmaz.iktisat kongresinde yabancı sermaye tekellerden dolayı mesafeliler yoksa istiyorlar,soruda tekellerle yabancı sermayeyi ayırınca kötü özellikler tekellerde iyi özellikler yabancı sermayede kalıyor.