2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@biriibfli, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Peki ortaklara kar dagitimimi yoksa kar payi odenmesi mi ?
AYNEN BUNU ACAYİP MERAK EDİYORUM YA??
-
Belki tartisilmistir bilmiyorum bu hazine sorusu gorevlerinden degildir seklindemiydi cevap ne tam olarak
-
@moonlight soruyu hatırlıyormusunuz hocam?
-
@i̇lanbekleyenbiri iştirakleri mi ne mal satiyordu
-
@zenginmemur evet hocm dguy esnasinda bir arkadas soyledi WhatsApp grubu varmis galiba vmy icin orada konusulmus birde baskan olabilir pazartesi aciklama yapacagiz demis iptali bekliyorlar acikcasi
-
@casanova bi kayıt vermiş de kaydı hatırlamıyorum , kar dağıtım ya da kar dağıtımının ÖDENMESİ iki şık arasında kaldım kar dağıtımı yaptım ,, kaydı hatırlayan yazıversin
-
@moonlight ödeme olsa kasanda yada bankadan para çıkardı bence
-
@casanova Bunun cevabı bence "ortaklardan alacaklar" olmalı. Çünkü x şirketinin iştiraki, y şirketi ise x şirketi, y şirketinin ortağıdır. Soruda bu belirtilmişti.
Kafa karıştırıcı ama durum böyle. -
Kar odemesi olsa ortaklara borclar alacakli olmaz.
-
Peki philips egrisi neyi gosterir diye bir soru vardi ama şıklarinda masallahi vardi bu soru hic tartisildi mi ne yaptiniz arkadaslar
-
@moonlight hocam kaydı hatırlarsanız belki ortak Bi çözüm paydası da buluşabiliriz veya hatırlayan varsa yazarsa güzel olur.
-
@duyguuu37 işçi ve işveren arasındaki enflasyon beklentisi.
-
herkes yarın açıklanacak diye yazıyor bunun dayanağı nedir bu sınav bugüne kadar hep bu kadar hızlı mı sonuç verdi o yüzden mi? bir de yarın açıklanacak olan ne sorular mı sonuçlar mı ?
-
@falanfilan o şartların cogu da kalktı zaten
-
@shanks aynen öyle düşündüm onun kaydı sermaye azaltımı kaydına benziyor , önce taahhüt (kar dağıtımı) , sonra taahhütün yerine getirilmesi (kar dağıtımının ödenmesi) kayıtta ödeme yoktu Yani sadcee taahhüt vardı yanlış mıyım
-
@casanova bende bunu yaptim hocam ama diger şıklar alakasiz geldi diye,tesekkur ederim
-
@lindahl ortak veya iştirak olmasi farketmez ticari mal satıyor ve veresiye ile satıyor , yani alıcılar
-
@yasaklı eskiden o geç aciklanirmis geçen sene hariç
-
Negatif dissallikta fazla üretim olur . Pozitif dissalikta da düşük üretim olur. üretimin az olduğu şıkkı yok muydu soruda ?
-
@casanova iştiraklerden veya ortaklardan alacaklar olamaz mı borçlu hesap tabiki kredili satışta alıcımız ama hanı ortağımız die düşundüm