2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@uruk-hai hocam gecen sene 10 yanlışım var diyenler sınav açıklandı listeye bile giremediler .bazıları troll bazıları net hatırlamıyor doğru kabul ediyor
-
@sdf tesekkur ederim hocam ama otobuslerin cogu dolu su an,rezervasyon da yapmiyorlar iptal olur mu diye de korkuyorum
-
@otuzyılsavaşı hocam 2012 niye yüksek acaba oyle
-
Okuyorum, okuyorum, kızıyorum, yazıyorum, siliyorum. En çokta şu +90 adamlar bile yapamadı muhabbetine. KPSS de bir çok hatayı telafi edebiliyoruz, burada malesef. Kim ne kadar ciddiye aldıysa bu sınavı orantılı olarakta o kadar doğrusu çıkacak. Şurada tartışılan soruların %90 ı geçmiş maliye bakalanlığı sınavlarıda çıkmış sorular. ( sadece GİB in sınavlarını kastetmiyorum. ) Kişisel düşüncem keşke en az 50 soruluk bilgi dikkat ölçmeyen bölümüde hakkıyla sorabilseler ve yanlış doğruyu götürse.
-
@moonlight hocam 200kisde gelmemis diyolar
-
@zenginmemur hocam millet bu sınav dguy yüksek kapar diyorda sınava girenler aynı sonuçta.78 79 gibi kapar bence en yüksek üstüne çıkmaz
-
@aynstayn sonuc 80nin altinda dusecekmi?
-
@sessessc Orada iki katı mülakata çağrımssa 100. Kişinin 86 ,eğer 4 katı çağrılmışsa 200. Kişinin puanı 86. 50 kişilik alım ile 300 kişilik alım arasında bence en az 6 puan oynar. (İki sınavın zorluk dereceleri aşağı yukarı denkse )
-
@sessessc hocam iste cogumuz emek veriyoruz burdaki arkadaşlar bn sen biraz daha duserse super olacak cok basit hatalarımiz var.
-
@zenginmemur
sayının azlığı-soruların kolaylığı/girenlerin kalitesi lakin soruların kolaylığı daha ağır basıyor heralde.. -
@zenginmemur hiç tahminim yok hocam, sadece kendi saf doğrumu biliyorum
-
@moonlight hocam 600 gibi de düşünmemek lazım son sıradaki ile aynı puanı alacak en az 50 kişi olur
-
Hisse senedi nominal değeri 9 tl
Satış fiyatı 13 tl olan soruyu a şıkkı yapan var mi?
Sonuçta alış bedelini vermemiş HSİP vs kullanmamalıyız diye düşündüm -
Ayırma prensibi olan soruyu hatırlayan var mı ? Bide arkadaşlar 630 olması lazım cevabın.. +30 -30 götürüyordu. 630 kalıyordu.
-
@safitürk69 cevap 660. Üretilen maliyeti soruyor satılan maliyeti sormuyor 630+30 660
-
@safitürk69 hocam satılan mamul maliyeti derse dönem başı sonu yarımamul hepsini hesaplayıp düşüyosun 630 ama üretilen mamul maliyetini soruyordu sanırım ordada yanlış değilsem yarı mamul katılmadan hesap yapılcaktı tam hatırlamıyorum soruyu
-
@balans-etkisi sadece yarı mamulü hesaplayıp bırakacaktık oraya kadar istiyordu
-
Uretilen mamul maliyeti=toplam uretim maliyeti+donembasi yari mamul -donem sonu yari mamul o cevap 630
Eger ki satilan mamul maliyetini sorsaydi
Uretilen mamul maliyeti+donembasi mamul stok-donem sonu mamul stok
660 olurdu -
@i̇lanbekleyenbiri aynen öyleymiş şimdi baktım bende üretilen mamul malın maliyeti derse yarı mamulleri hesapla satılan malın maliyetinde dönem başı dönem sonu mamulleride katmamız gerekir yanlış söyledim
-
@i̇lanbekleyenbiri kardeş o sorular hep aynı çözülmüyormuydu neyse Bide kolay diyorlar şu sınava bence KPSS daha kolaydı