2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@hahamas dün kü yazdıklarıma bak bro
-
@adnan-ötüken aynen bende hep ondan calisiyorum oyle direkt almis bende soru kokune baktim gerekli diyince 50bini direkt isaretledim .hayirlisi bakalim neyi kabul edecek kurum
-
En iyisi 70 i gecen mülakatta olsun
-
Ben kitapçıkalrın yanlış bastırılmış olacağını düşünmüyprum açıkaçası. Soruları kimimiz doğruyu soruyor kimimiz yanlışı soruyor diye okumuşuz. Bu soru tarzı ilk okuldan beridir baş belasıdır. Aşağıdakilerden hangisi ....... değildir?/dir? Is lm, dışsallık, mali tevzin ve diğer sorularda bu tuzağa düştük çoğumuz diye düşünüyorum.
-
Bu kurul nasıl çalışıyor çok merak ediyorum
-
Açıklanmaması çok mantıksız.
-
@frustration Hayatım boyunca sayısız sınava girdim ilk defa başıma geliyor üstelik tek değilim sadece burada onlarca kişinin başına gelmiş
-
@murky Sadist bir kurum için pek değil
-
@enki hocam bak sen biz soru tartışırken ortaya atıldin. O soru çok net neyini tartisiyorsunuz falan dedin. İki sayfa sonra olmayacak sorulara ikircikli dedin. Ben ikircikli gördüğün sorulara bişey demem. Ama bizim tartismamiza karisman bu sorunun neyini tartisiyorsunuz falan demen saygısızlıktır görgüsüzlük tür.
-
@parasalci tipik soru kalıplarına alışılmışlıktan kaynaklanan bir sorun yaşadığınızı düşünüyorum hocam. O soruya bir kaç kere döndüğümden mütevelli hatırladığım, geçmiş dönemde 60.000 hali hazırda ayırdığı için, şuan yapacağı KAYITTA ne kadar ayırabileği gerektiğiydi. Ayırabileceği diye cümleyi sonlandırmasa gözden kaçmazdı. İnş doğru hatırlıyorumdur. Kafa karışıklığına neden olmayım
-
@baybatur Tamam nasil biliyosan oyle bil allah allah olmayacak sorulara ikircikli demisim.Durgunluk sorusu ikircikli aynen.Yok lafina atlamisimda.Git o zaman ozelden konus foruma giriyor bisey soruyor cevaplayinca atladik oluyor.
-
Mülakata son sırada giren adayla ilk sırada giren aday arasında mülakatta sözlü sınava verilen puan açısından bi fark oluyormu ??
-
@enki Millet sorusuna cevap alip ogrenmeye calismiyorda.Yanlisina yoldas aramaya giriyor galiba.
-
@aynstayn bakalim hocam ama hoca ozellikle ayrilmasi gereken diyince sunu yapacaksiniz ayirabilecegi diyince sizin dediginiz gibi olacak yazmis kitapta ama bakalim hayirlisi .genel kani 40bin herkes dogru olan odur .
-
@baybatur yaw he he bana soracan he tamam.niye herseyi uzerinize aliniyosunuz olum o kadar adam var forumda neden tek sen zipliyosun.yaran varsa baska yerde gocun
-
Sayin @enki cevap vermek başkadır. Faşist ce müdahale edip bu soru çok net tartışmayın diyerek insanları küçük düşürmek başkadır. Umarım anlaşılmıştır mesele.
-
Arkadaşlar heyecanınizi anliyorum ama kurumun bi yerlerden bizleri izleyip bak nasıl kıvranıyorlar biraz daha aciklamayalim da görsünler günlerini gibi bir amacı yoktur. Herkes kendini 600 içinde olacak sanıyor açıklanınca ama 2400 daha yuksek sayı. Beklerken alternatifleri kaçırmayın naçizane
-
@teklif-eğrisi al bı faşist daha. Bilader sizden çok mu ya. Form babanızın mali sanki. Boş yapmayın
-
@teklif-eğrisi tabi ben üzerime alinacam hocam sen iyimisin. Bana itafen cevap yazmışsın. Mesajının başında benim adım yazılı. Kafan mı güzel senin anlamadimki
-
@balans-etkisi onlar hikaye hocam referansinin puani neyse o