2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@thorstein-veblen maalesef bir bilgim yok erteleme ile ilgili ama birkaç arkadaşınız kuruma sınav tarihi ile ilgili değişiklik dilekçesi yazmış
-
@emredurmaz Sınav tarihine göre planlayıp bilet aldık, sınav tarihine itiraz etmenin mantığını anlamıyorum...
-
Yaa sanki herkes ank dan gidecek ve yaz ayında çekilen çileye bi yenisini eklemeyi bırakın lütfen. Kurum ertler öğrenci ertelemek ister.Koca yazı evde masa başında geçirmekten yorulmadnz mi artık insanlıktan çıktık bence.Bunlar bunun yansıması habere ertleme olayı. Gerçekten işkence şu yaz çektiğimiz
-
@emredurmaz bir yetkili de çıkıp demez mi ya şu tarihten sonra açıklanacak. Bu kadar bekletmenin anlamı ne.
-
@emredurmaz ciddi misiniz, bu nasıl düşüncesizlik ya ben de 8 saat uzaklıktan geleceğim biletlerimizi aldık. Zamanında almıyorlar diye bu dilekçeler. Umarım dikkate alinmaz
-
@falanfilan dikkate alınacağını sanmıyorum ki dikkate alınsaydı haberiniz olurdu
-
@emredurmaz valla hocam biletleri aldık vdk da erteledi ne bileyim insan şüphelenmiyor değil inşallah ertelenmez.
-
Ne ertelenmesi ya sebep ne Allah askina iyice sacmaladi bu millet ya
-
@emredurmaz bilmiyorum hocam her şey olabilir, kurumlar pek dikkate almıyor bizi. Vmy iptal olmuştu sanırım nedeni açıklamadilar, inşallah olmaz
-
Sebepleri neymis bu dilekceyi vermeleri icin
-
Ben bütün kışımı yazımı ders çalışmaya vermişim, es kaza komik puanlarla tercih tutturanlar var diye sınav mı ertelenecek(çalışıp emek verenler istisna).. Yok öyle bir dünya
-
@emredurmaz peki sorularin incelenip sonuca baglanmasi sizce kac güne biter. İnsallah en gec yarin aciklanir
-
@emredurmaz İyi de hocam itirazları sonuçlandırmak bu kadar zor olmasa gerek? Komisyon toplanır ve 1 saat içerisinde 10 soruya dahi itiraz olsa sonuçlanır. İptaller netleşir, optikler okunur ve açıklanır.
Yıllardır KPSS Alan grubu sınavlarına girerim lakin ilk kez GİB sınavına girdim. Bundan önceki her Gib sınavında gıpta ederdim, üzüldüğüm nokta bu. Benim girdiğim sınavda illa bir terslik oluyor.
-
Arkadaşlar arayıp zorlayalım, bu iş bitsin bu aksama kadar. Şu an kesinlikle bellidir her şey
-
@Antimülakat @paretowilfredo @Priss @Agor @hahamas @narca @emredurmaz @canmavi duyum var mı. açıklanmadı gitti.
-
Arkadaşlar bu kayıtlı sermaye sorusu ile ilgili 2012 GUY sınavında kurum doğru cevap olarak başlangıç sermayesini kabul etmiş, yine aynı şeyi yapmazlar inşallah.
-
@hahamas hamas hocam ne zaman açıklanır?
-
@no33 ben hamileyim koca kıs bende emek verdım deli gibi ders vmy calistum ankaraya geldim 35. Haftada 2bıne ev tuttum harcadıklarım cabası vmy icin Dı hepsi eylul bası olursa zaten gelemem yazık olcak emegıme ertelediler beni madur ettiler simdi gib e gıducem ne bu sacmalık canı gınuldenn sızı destekliyorum cogu insan ertelendi dıe seviniyor hayır bize yazık ben de sabah 6 karda kalktım elim yuzüm sis ders calısmak tan milletin azında bi hazır degildi mm ıyı oldu lafı kardes hazrlansaydınn o vakit bizim sucumuz ne maddi yaptığım setlerde cabası gidiyorum simdi goruscem gib le
-
@gencburokrat hocam başlangıcı sermayesi genel kurul kararıyla olan. Kayıtlı sermaye yönetim kurulu kararı. O ayrıma dikkat edin lütfen sınavda yönetim kurulu kararı diyordu
-
Guy mu erteleniyo sebeb nedir?