2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@cesss 6.23
-
@uruk-hai hocam şaka mı yapıyorsunuz
-
Kurdaki belirsizliklerden dolayı açıklanmayabilir
-
@uruk-hai Şaka mı yapıyorsunuz ciddi misiniz ? Bu yaş doldurma olayında.
-
@engi̇n Bi bitmediniz...
-
@umuttukenmez ya ne köşesi ne sıkıştırması sadfsg<fsfdsgfadfadf
-
@mami1616 Gayet ciddi hocam hatta 15 yasini doldurmak icin once 13 yasini doldurmak lazim o yuzden yanlis.
-
@enki yanlışın var usta, o sorunun cevabı velinin rızası olacak. Veli rıza vermiş ama isteği yok olmaz ikisininde belirtecek yanlış soru. 15 yaşta yanlış 16 yaşını doldurunca 15 yaşında olursun çünkü. Ha hakimin küçüğün menfaatini tespit etmeside yanlış. Küçüğün rızası da zaten yanlış.. Hey Allahım hey Allahım mübarek cuma günü kanunu reddeden de var ayan beyan ortada olan birşey için küçük duruma düşenide.
-
@walras12 çocukça yapılan şaka mı zannediyorsun bu olayı
-
Susayım diyorum ama eyyyyy ankara neredesin?
Dolar olmuş 6 lira niye ses vermemektesin?Ankara’nın durumu titanik batarken keman çalan orkestra gibi. Sanki dolar ülkemde değil başka yerde yükseliyor gibi.
-
@umuttukenmez ya bırak allah aşkına, üretimin yok. merkez bankan siyasetten bağımsız değil. her olay tek bir söyleme bakıyor. yabancı yatırımcı neden gelsin senin ülkene ? neden döviz bıraksın. boş laflar bunlar
-
Arkadaşlar Ankara bu duruma kayıtsız değil emin olun sadece planlı olarak develuasyon yapılıyor şuan bence. Tabi esnek kurda bunun adı farklı bişeydir onu bilmiyorum . Ama kayıtsız olmadıklarına emin olabilirsiniz
-
@secret çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar. sanırım halkı bozdurup bozdurup harcayacaklar.
-
@mami1616 evet ciddiyim yaş öyle hesaplanır.diger türlü yeni doğmuş çocuğa 1 aylık değil 1 yaşında demek zorunda kalırsın.
-
@walras12 dostum bu söylediklerine katılıyorum tabi ama kur un 1 günde yüzde 10 artmasının tek sebebi bunlar değil. Biraz siyasetin uzağında tartışma ortamı yaratmadan bunun bize yansımasını merak ediyorum. Acaba bu sınavlardan gecsek bile ne zaman başlarız vs vs
-
@toranj hayır hani susma da bazen hukukta vuku buluyor. Eğer susarak tepki gösteriyorsa valla ben anlamadım. Halka güven için bir devinim lazım. Şu anda halk daha belirsiz. İnsanların ellerinde 3 beş birikim var onu da kullanmak istemiyor. Ki ben daha birkaç gün önce dolar 8 i bulacak düşüncesi ile dolar kuyruğunda insanlar gördüm
-
@dguy Hocam herşeyin bu soruya mı bağlı ağzını açana saldırıyorsun ️
-
Devlete birşey olmaz olan millete olur. Bir yorum görmüştüm çok güzeldi, orduda sel felaketini devletimiz karşılayacak haberin başlığı, altına yapılan yorum devlet değil millet karşılayacak... Zam biner herşeyin üstüne, ithal mal sıkıntısı yaşarsın bir müddet sonra bütün yükü vatandaşın sırtına yüklenir güven kalmayınca eline aldığın 100 lirayı bile döviz bürosunda abi bu kaç dolar ediyor diye bozdurursun, sonra dolarizasyon alır başını gider dolar iyice kıtlaşır her geçen gün daha da pahalılaşır, aynı şimdi ki durum gibi.. 2 gün önce 100 dolar alsaydım 70 lira kardaydım küçücük bir meblağla bile.
-
Turkiye ekonomisi dışa bağımli sıcak parayla yıllardir idare etti. Disardan mudahaleyle dibe çoken bi ekonomiyi yaratanlar düsünsun.
-
Yaş hesaplamayı bile bilmeyen adamlardan dguy olursa bu ülke adına üzülürüm