2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@justice11 Hatıelayamadım soru neydi? Orabları soran kdv sorusu mu?
-
@noturns telefon biraz sıkıntılı yazım hatalarımı mazur görün lütfen
-
Sınav açıklandıktan 1 saat sonra gibi arayacağım ne zaman açıklanacak diye muhtemelen yine bize bilgi verilmedi diyecekler
-
@noturns hocam KDV tutarları verilmişti kayıtta hangisi kullanılır mı diyordu sanırım
-
@noturns Tr'de asagıdaki kdv oranlarının hangisinin uygulanmamaktadır?
1-8-10-18 -
@justice11 Devreden 28.000 gibi birseydi sanirim cevabi
-
@justice11 kdv mahsup sorusundan bahsediyoruz sanırım rakamları net hatırlamıyorum ama mahsup sonucu devreden kdv çıkıyordu diye hatırlıyorum. Soruyu net hatırlatırsanız daha fazla açıklama yapabilirim
-
@enki tamam hocam teşekkürler
-
@ayse_furkan %10 uygulanmıyor.
-
Arkadaslar su hizmet yerinden yönetim sorusu tam olarak nasıldı
-
@dguy Yapılan itirazlar sonucu sorulardan kaynaklı bir gecikme olduğu kanaatindeyim içinizi ferah tutun o konuda...
-
Yahu sonuç kağıtlarının üzerine çay mı döktünüz, yolda giderken arabanın camını açıp rüzgara mı kaptırdınız, ne oldu da hep erken açıklanan sonuçları bu kadar sürüncemede bıraktınız ya.
Açıl mercimek açıl... Açıl pirinç açıl....
-
Bugün de açıklanmadı.
-
@alperen-turkuaz benim teorime göre itirazları değerlendirirken kafa göz birbirine girdi kurul üyeleri, sonra bir kurul üyesi rapor aldı. adli süreç falan derken sonuçlar gecikti.
-
Mesela şöyle bir konuşma geçmiş olabilir:
-
Kurul üyesi: "itiraz edilmekte haklılar cevap uyarı."
-
Kurul üyesi: "ne dedin sen? şak"
-
-
50q-q^2 engel sorusu nasıl 125 çıkıyor arkadaşlar hala anlamış değilim.
-
@minsipo ben o sorunun 250 oldugunu dusunuyprum ama yanls kabul ettim gruba guvenerej ama bende turev alıp 125 buldum sacma geldi yerine koydum daha sonrasında
-
Bugunku ekonomi toplantisiyla alakali olabilir.maliyedeki ust yoneticiler personel daire baskani da dahil bi haftadir kosusturmaca icindedir.bakana bilgi notlari hazirlamalar vs bakan beyin bir onceki bakanliginda calisan biri olarak gordugum stres yuklu oluyo ust yoneticiler şu is bitsin sonra inceleriz bakariz modunda hepsi
-
Bir hafta olacak ve hala soru tartışılıp, mesajların okunmadan geçilmesine sebep olunması gerçekten çok enteresan.
Bir haftadır bir yere varılamamış olması daha da enteresan.Araştırın da araştırın.
-
@ultras06 yanlış anlamayın hani yıllardır kamudayım, makama çok bilgi notu hazırladım, bu tarz koşuşturmalarda (farklı bir bakanlıkta olsa) çok yer aldım. lakin her birimin bir işi vardır, sınav sonuçlarıyla ilgilenen bir birimin "genel ekonomik konjonktür" üzerine bakan beye bilgi notu sunmasından kaynaklı olarak bu sürecin gecikmesi "olanaksız" demiyorum lakin kamu işleyişini bilen biri olarak yorumlarsam zor ve mantıksız.