2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@kaimoğlan ne diyon yuzume soyle
-
@duryy Olur mu olur her şey beklenir bunlardan.
-
telefonla arayıp derin derin nefes alma sesi çıkaralım arkadaşlar. bunlar iyice kafayı yedi diye açıklarlar belki.
-
@can-mavi hocam haber gelmedi mi ?
Bugün açıklanır mı sen ne düşüyorsun ? -
@hahamas Bence açıklamazsanız gider dolar alırız diyelim
-
@hahamas telefondakilerim bişe bildikleri yok hocam bizim tepkimizide üstlerine ilettiklerini hiç sanmıyorum
-
Bugün de bitti ve açıklanmadı.
-
@james-buchanan gece 3 te bile kurum sınavı ve mülakat sonucu açıklandığıni bile bile saat daha öğlen 1 iken bugün de bitti demek için biraz erken
-
@can-mavi var mı bir haber hocam. TekrAr bi Umutlandım şimdi
-
@can-mavi iptal edilen soru olursa herkese +1mi
-
@can-mavi Biten biziz aslında
-
@adnan-ötüken suan için yeni bir haber yok , mesaj gelirse paylaşacağım
-
@zenginmemur evet
-
@can-mavi hocam senin şahsi fikrin nedir bugün acıklanması konusunda ?
-
@shanks, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@can-mavi Biten biziz aslında
Bakarsın bu bitiş yeni bir başlangıç olur
-
@can-mavi Zor ama neden olmasın
-
@james-buchanan güzel soru ama maalesef fikrim yok güzel bir cevap olmadığından suskun duruyordum
-
@yorgunsavaşçı 1 haftalik bir süre gib için çok geç bir vakit ama gib de çalışan ve buraya yazan arkadaşlar bunun sebebini paylaştı , şahsi kanaatim geçen hafta cuma filan bu iş bitmeliydi , 1 haftadan fazla bir zaman oldu , gib sonuç açıklama için bu olağanüstü bir durum , bu sebeple artık hergün umut var
-
En kotusu de o zaten hergun umut var diye ders calisamiyoruz bi aciklanma tarihi verseler beklemezdik:(
-
@furken Artan kur magnum fiyatlarına da sirayet eder çok maliyetli olur diyorum dostum. Buyur soyledim yüzüne.